Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Povratak na članak

Dinamo tijesno slavio protiv hrvatskog drugoligaša

Danijel Zagorac je kao kapetan prije početka utakmice predao hrvatskom izborniku Zlatku Daliću dres Dinama s brojem 14 kojeg su potpisali svi modri igrači.

Komentari 12

Avatar Django
Django
00:26 21.07.2018.

Uništili ste Dinamo. Uživajte.

VL
DU
Deleted user
10:03 21.07.2018.

Dinamo će dominirati kao nikad. Isto tako će i kmeka biti kao nikad. Biti će zanimljivo vidjeti prčiju iz Splita kako će ove godine objasniti svojim navijačima treće ili četvrto mjesto.

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:18 20.07.2018.

Dinamo krenuo silovito ..kao uragan Katrina

VL
BI
binki
22:16 20.07.2018.

Gledao na internetu.... Koja atomska pojačanja !!!!!!! Ovo da nije žalosno bilo bi smješno.Briga lopinu, opelješio do kosti i uživa u domovini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.