Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKA KRIŽALJKA
Povratak na članak

Dinamo se rješava šestorice igrača? Bivši kandidat za golden boya odbio Rijeku

Do kraja osmog mjeseca postojeći kadar Dinama mogao bi biti reduciran.

Komentari 6

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
17:39 08.08.2022.

Kada bi se Dinamo riješio Ante Pochettina mislim da tako dobrim dečkima ni ne treba trener kao što je gore navedeni.

VL
DE
Dezider
12:32 08.08.2022.

Problem Dinamove igre je Petković, bez njega Dinamo igra suvislije. Čačić sastavlja momčad, ali ne zna voditi utakmicu.

VL
SO
Sonja1337
11:19 08.08.2022.

Cacicu se ne smije dozvoliti da on "skartira" igrace ,to treba raditi neko ko je strucan i koji se razumije u nogomet..Dinamo bi trebao dati nesto"para" ko uzme Livakovica ,Orsica i Ivanusca a ko uzme Brunu Petkovica taj ce sigurno kostati Dinama.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
10:27 11.08.2022.

Kad če odletjeti pravi hrvat i instant trener Ante Čačić? Vjerovatno tek kada to još veći pravi hrvat, hrvatski domoljub, gazsa i duša modre svetinje gospon Zdravko Mamić iz svog BiH egzila uz Boga i domoljublje tako odluči naredi. i

VL
RA
rasinja
19:04 08.08.2022.

kao što svake oči imaju svog malera, tako i x navijača ima x+1 mišljenje, što je na koncu konca normalno.... ja nisam nikakav stručnjak, samo (malo) stariji vatreni navijač koji kao i svatko ima svoje mišljenje .... mislim, da g. Čačić nije adekvatan trener za nivo kakav Dinamo ima .... stvarno mi je žao, da potenciala kao što je Tolić ne dobiva nikakovu priliku i polako pada, stručno rečeno stagnira .....

VL
DU
Deleted user
11:38 08.08.2022.

Čim prije se riješiti Oršića a Marina ostaviti koji je po znaju i tehnici dva koplja iznad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.