Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKA KRIŽALJKA

Dinamo se rješava šestorice igrača? Bivši kandidat za golden boya odbio Rijeku

Razgrad: Trening igrača GNK Dinamo uoči utakmice s Ludogoretsom
Matija Habljak/PIXSELL
08.08.2022.
u 10:58

Do kraja osmog mjeseca postojeći kadar Dinama mogao bi biti reduciran.

Hrvatski prvak do kraja prijelaznog roka provjetrit će svlačionicu, čak šestorica prvotimaca mogla bi napustiti Maksimir.

Ante Čačić u drugi plan bacio je stopera Emira Dilavera i silno talentiranog Antonija Marina, obojici je bila ponuđena Rijeka, ali nisu htjeli preseliti na Rujevicu, javlja Germanijak.

Amer Gojak već je sedam godina u dresu plavih, ali je izgubio mjesto u prvih 11 te je odlazak izgledna opcija. Spominjao se odlazak u drugoligaša Norwich, ali je posao propao zbog radne dozvole. BiH mediji sele ga u tamošnjeg prvaka Zrinjskog kod Sergeja Jakirovića, ali službene potvrde nema. 

Marko Tolić već je dulje "u frižideru", nikad nije dobio pravu priliku u Maksimiru iako je u posljednji trenutak odbio Osijek te potpisao za Dinamo. Daniel Štefulj stigao je iz Rijeke kao rješenje za gorući problem lijevog braniča, no minute je dobio na kapaljku i vjerojatno odlazi.

Zadnji na popisu za odstrel je iskusni stoper Théophile-Catherine, Francuz je trenutačno ozlijeđen, ali ionako nije prvi izbor za stopera pokraj Šutala i Perića.

Što se glavnih igrača tiče, za Livakovića, Oršića i Ivanušeca postoje razni upiti, ali ne i konkretna ponuda.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 6

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
17:39 08.08.2022.

Kada bi se Dinamo riješio Ante Pochettina mislim da tako dobrim dečkima ni ne treba trener kao što je gore navedeni.

DE
Dezider
12:32 08.08.2022.

Problem Dinamove igre je Petković, bez njega Dinamo igra suvislije. Čačić sastavlja momčad, ali ne zna voditi utakmicu.

SO
Sonja1337
11:19 08.08.2022.

Cacicu se ne smije dozvoliti da on "skartira" igrace ,to treba raditi neko ko je strucan i koji se razumije u nogomet..Dinamo bi trebao dati nesto"para" ko uzme Livakovica ,Orsica i Ivanusca a ko uzme Brunu Petkovica taj ce sigurno kostati Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije