Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Dinamo s 25 igrača u Sloveniju, trojica ostala u Zagrebu, Soudani na odmoru

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
25.06.2018.
u 16:12

Dinamo će tako snage odmjeriti s azerbajdžanskom Gabalom, Austrijom Klagenfurt i poljskom Cracoviom, dok plavi još traže suparnika za četvrti dvoboj.

Nogometaši Dinama danas su se zaputili u Moravske Toplice gdje će boraviti sljedeća dva tjedna kako bi što spremniji dočekali novu prvenstvenu sezonu, piše Goal.

Nenad Bjelica odveo je u Sloveniju 25 nogometaša, a modre u Moravskim Toplicama očekuju brojni treninzi i četiri prijateljske utakmice. Dinamo će tako snage odmjeriti s azerbajdžanskom Gabalom, Austrijom Klagenfurt i poljskom Cracoviom, dok plavi još traže suparnika za četvrti dvoboj. A to će biti jedan slovenski drugoligaš ili mađarski prvoligaš.

U Zagrebu su ostali Alexandru Matel, Nikola Moro i Tongo Doumbia koji zbog ozljeda rade po posebnom programu, dok je El Arbi Hilal Soudani još na odmoru zbog duljeg boravka u reprezentaciji Alžira. Modroj ekspediciji priključit će se, po ispadanju sa Svjetskog prvenstva, još Dominik Livaković i Mario Gavranović. U Sloveniji se tako našlo svih devet novih imena modrih, a Bjelica će uskoro početi i kratiti igrački kadar za novu sezonu. A u Dinamo možda uskoro stigne i još poneko ime...

- Najvažnije je da svi igrači odrade pripreme i da ostanu zdravi za sezonu koja je pred nama. Ovo je najvažnija faza priprema, a osim četiri prijateljske utakmice u Sloveniji ćemo jako puno raditi na treninzima, na svim segmentima igre. Znam često reći tko preživi drugi i treći tjedan priprema, taj je spreman za cijelu jesen. Vjerujem da će svi biti marljivi kao što su bili tijekom prvog tjedna u Zagrebu - rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- Brzo će proći ovaj period, posebno zbog puno treninga i utakmica u ovih 14 dana. Zbog velikog broja igrača odlučili smo se na četiri pripremna susreta, što je jedan više od onih koje uobičajeno igramo na pripremama. Nadam se da će sve proći u korektnom tonu, a s nama je ovdje 25 igrača. Vidjet ćemo kako će se dalje kretati ta brojka, a atmosfera u momčadi je dobra i pozitivna. Zadovoljan sam kako dečki rade.

Trener Dinama je nastavio...
- Mogu reći da u svlačionici imamo miks iskustva i mladosti. Jako sam zadovoljan prikazanim u Zagrebu prošli tjedan, kao i energijom koju igrači pokazuju na terenu, pa i tijekom zajedničkog druženja. Imamo dosta novih igrača koji se žele dokazati, oni guraju igrače koji su tu dulje i imaju kvalitetu. Vjerujem da će jedni druge gurati i bodriti. Istina, konkurencija je velika, imamo puno kvalitetnih igrača, bit će velika borba, možda i teško izboriti mjesto u kadru. No, vjerujem da će pripreme proći u dobrom tonu - završio je Bjelica.

Trener Nenad Bjelica u Sloveniju je poveo 25 igrača:
Vratari: Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, Adrian Šemper
Obrana: Amir Rrahmani, Filip Benković, Marko Lešković, Dino Perić, Emir Dilaver, Marin Leovac, Jan Lecjaks, Petar Stojanović
Vezni red: Arijan Ademi, Dani Olmo, Izet Hajrović, Amer Gojak, Luka Menalo, Mario Šitum, Antonio Marin, Ivan Fiolić, Ivan Šunjić, Damian Kadzior, Bojan Knežević, Mislav Oršić
Napad: Mario Budimir, Armin Hodžić

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zanaše1
17:01 25.06.2018.

Što je sa Majerom.

DU
Deleted user
19:05 25.06.2018.

Šampioni. Kajeeeeee luzeri .......počnite puniti gaće.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:19 25.06.2018.

Konačno da slovenci izbliza vide odakle vatreni crpe svu tu silu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije