Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaju važni igrači

Dinamo putuje u Sloveniju, evo tko ide na pripreme!

Dinamov autobus
GNK Dinamo
25.06.2014.
u 17:56

Suigračima će se kasnije priključiti Marcelo Brozović koji se danas s reprezentacijom vratio iz Brazila, a u Sloveniju će doći Lee Addy i Jeremy Taravel koji se oporavljaju od ozljede

Nogometaši Dinama u 17 sati započeli su trening, a nakon njega putuju na pripreme u Sloveniju. Tamo će ostati do 6. srpnja, a u tom razdoblju odigrat će tri prijateljske utakmice. Prvu već u četvrtak, a protivnik će im biti rumunjski Petrolul. Idući protivnik Dinamu 1. srpnja bit će ruski osvajač Kupa FC Rostov. Posljednju provjeru Modri će imati dan prije povratka kući, 5.7., protiv izraelskog prvaka Maccabi Tel Aviva.

Suigračima će se kasnije priključiti Marcelo Brozović koji se danas s reprezentacijom vratio iz Brazila, a u Sloveniju će doći Lee Addy i Jeremy Taravel koji se oporavljaju od ozljede. Naravno, Hilal Soudani sa svojim Alžirom je još uvijek na Svjetskom prvenstvu, a Junior Fernandes je na oporavku.

Evo i popisa igrača koji idu na pripreme:

Antonijo Ježina, Marko Mikulić, Kristijan Jajalo, Ivo Pinto, Jerko Leko, Luka Capan, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Leonardo Sigali, Josip Pivarić, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jakov Biljan, Goncalo Santos, Ante Ćorić, Franko Andrijašević, Domagoj Antolić, Said Husejinović, Paulo Machado, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Armin Hodžić, Dejan Radonjić i Duje Čop.

>>Legendarni Maldini podržao Za naš Dinamo: Nogomet se igra zbog vas

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije