Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRSTI Stromsgodset

Dinamo pripreme u Španjolskoj nije dobro otvorio, ali bit će bolje

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
26.01.2016.
u 18:49

Trener Zoran Mamić odlučio se u svakom od poluvremena koristiti 11 igrača dok je preostalih 11 treniralo na terenu pored. Na kraju su obje jedanaestorke izgubile po 0:1

Dinamo je na pripremama u španjolskoj La Mangi odigrao prvu prijateljsku utakmicu i ona nije prošla najbolje jer je norveški Stromsgodset pobijedio 2:0, a trener Zoran Mamić odlučio se u svakom od poluvremena koristiti 11 igrača dok je preostalih 11 treniralo na terenu pored.

Za Modre je utakmicu na golu počeo Eduardo, a ispred njega su bili Matel i Pivarić na bokovima odnosno Benković i Schildenfeld kao stoperski par. U veznom redu su bili Pavičić i kapetan Antolić dok su ofenzivni trojac ispred njih Soudani, Šovšić i Fernandes. U napadu je utakmicu počeo Henriquez.

Umorni i teških nogu, igrači Dinama uspješno su parirali protivniku sve do 40. minute kad je Hamoud ubacio s desne strane, a Kastrati lako zabio. Ipak, Dinamo je bio bolja momčad, Modri su imali više od igre, ali Stromsgodset je iskoristio svoju priliku i na odmor nosi prednost.

U drugom je dijelu na travnjak istrčalo drugih 11 igrača, a bili su to: Ježina – Stojanović, Goncalo, Soldo, Musa – Rog, Machado – Olmo, Ćorić, Brekalo – Hodžić.

Nisu se ni oni bolje snašli te su poraženi kao i prvotnih 11, 0:1. Ukupno, bilo je to 2:0 za norvešku momčad. Pogodak odluke pao je u 55. minuti, a zabio je Pedersen ponovno nakon ubacivanja s desne strane. Asisten je ovaj put bio Storflor.

Vidi se da tehnički dio funkcionira odlično, ali nedostaje koncentracije i snage, što će se "ispeglati" narednih dana pa će Mamićeva momčad djelovati mnogo bolje.

>> Dinamo remizirao protiv Celja, Machado promašio penal

Komentara 10

DU
Deleted user
20:43 26.01.2016.

Vanja vidite nije teško napisati ovako uljuđen članak.

DI
dinamojavolim1
19:16 26.01.2016.

vanja dal ja to vidim pozitivan clanak o dinamu i to unatoc porazu?? eto ti plus od mene☺

DU
Deleted user
20:44 26.01.2016.

Ide odličan Vanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije