Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravio transfer

Dinamo potvrdio odlazak miljenika navijača: 'Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj'

Leonardo Sigali
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
11.01.2018.
u 21:11

- Bilo mi je jako dobro u Dinamu. Radio sam svaki dan i davao sve od sebe.

Leonardo Sigali odlazi iz Dinama, potvrdila je i vodeća momčad HNL-a na svojim stranicama. Argentinac je došao u Zagreb prije gotovo četiri godine, postao stožerni obrambeni igrač, jedan od ljubimaca publike, ali došlo je vrijeme za rastanak.

Sigali se vraća u svoju domovinu, igrat će za Racing.

- Nakon tri i pol godine odlazim iz kluba. Svi su bili jako dobri prema meni od prvog dana. Stekao sam tu puno prijatelja, svi su mi pomagali i danas sam podjednako tužan i sretan. Svi znate da mi je cura Hrvatica, sigurno ću se vraćati u Hrvatsku. Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj, rekao je Sigali pa dodao:

- Bilo mi je jako dobro u Dinamu. Radio sam svaki dan i davao sve od sebe. Vraćam se sretan u Argentinu jer mislim da sam imao ovdje četiri lijepe godine karijere. Došao sam tada u veliki klub Dinamo i jedna od mojih želja se svakako ispunila - igrao sam dva puta u Ligi prvaka. Osvojio sam s klubom četiri trofeja, bio kapetan.. Hvala trenerima i ekipi, navijačima, svima s kojima sam se susreo u Dinamu.

Leonardo Sigali
1/20

Za trenera Marija Cvitanovića to je težak udarac.

- Sigali je veliki profesionalac i čovjek kakvog se samo može poželjeti u ekipi. To je nogomet, put nam se razilazi. Želim mu puno sreće, uspjeha i zdravlja. Za njega se može reći kao za Cezara: ''Dođoh, vidjeh, pobijedih''. Došao je u Hrvatsku, vidio zemlju, naučio hrvatski jezik, definitivno i možda najviše pobijedio u tome što je ovdje pronašao ženu svog života. A na profesionalnom planu ne trebamo niti pričati koliko je dao za klub. Bez ijednog milimetra susprezanja dao je sve od sebe, bio pravi i kvalitetan nogometaš svih tih godina. Hvala mu na tome i želim mu svu sreću u Argentini, rekao je na rastanku Cvitanović.

Komentara 10

DU
Deleted user
21:59 11.01.2018.

Sigali hvala ti za sve. Odličan igrač kojeg će pamtiti navijači. Volim te Dinamo.

UN
unfall
12:40 12.01.2018.

Sigali je primjer kako se igra i ponasa za svoj klub. Sretno !

UN
unfall
12:40 12.01.2018.

Sigali je primjer kako se igra i ponasa za svoj klub. Sretno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije