Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POLITIKA

Dinamo potpisao ugovor s mladim braničem, Mamić: Ovo je smjer kojim želimo ići

Vinko Soldo
Foto: GNK Dinamo
12.01.2016.
u 11:54

– Rekao sam već nekoliko puta kako su ovi mladići smjer kojim Dinamo želi ići. Vinko je neizostavni dio ove sjajne generacije, standardni igrač Dinama i naše reprezentacije, stoper koji je ljevak, a takvih nema mnogo – poručio je trener Zoran Mamić.

Dinamo je na početku priprema potpisao profesionalni ugovor s Vinkom Soldom (17), mladim braničem koji je prošao sve mlađe kategorije u klubu.

– Presretan sam i ne znam uopće što bih rekao. U Dinamu sam cijeli život, dečko sam iz Zagreba i jasno je što mi znači Dinamo. Ovo je moj san, odnosno ostvarenje sna, a pravi posao sada tek počinje i želim ostvariti novi cilj – istrčati na Maksimir i zaigrati za prvu momčad. Naravno, ispred mene je puno rada, ali vjerujem u sebe, a očito i u klubu imaju povjerenja u mene tako da to moram opravdati – rekao je Soldo, prenosi službena stranica Dinama.

Soldo će trenirati s prvom momčadi, igrati proljetni dio Lige prvaka mladih te nastupati za drugu momčad Dinama.

– Rekao sam već nekoliko puta da su ovi mladići smjer kojim Dinamo želi ići. Vinko je neizostavni dio ove sjajne generacije, standardni igrač Dinama i naše reprezentacije, stoper koji je ljevak, a takvih nema puno i sigurno uz mnogo rada ima sjajnu priliku iskoristiti svoj golemi potencijal – poručio je trener Zoran Mamić.

>> Pogledajte Audi novog igrača Dinama, prekriven je baršunom!

Komentara 11

DI
dinamojavolim1
12:11 12.01.2016.

bravo...volim te dinamoooo

MA
..Marsijanac
16:58 12.01.2016.

Bravo Dinamo,a to je jos 5-6 17 godisnjaka. Samo se rijesite nekoliko tih stranih utega i dovedite par kvalitetnih. Dinamo ce jos 10 godina biti prvak zahvaljujuci odlicnom radu struke.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
12:56 12.01.2016.

Svaka čast, a ako je mali dobar, hoće li dočekati 20.rođendan u Dinamu? To bi bila treća sezona, ne znam bih li stavio novce na tu okladu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije