Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu pozornosti

Pogledajte Audi novog igrača Dinama, prekriven je baršunom!

Petar Stojanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
12.01.2016.
u 10:15

Svi su željeli dodirnuti crni Audi Petra Stojanovića.

Petar Stojanović jedini je novi igrač Dinama u zimskom prijelaznom roku, a kako je jučer kazao trener Zoran Mamić, od slovenskog reprezentativca mnogo se očekuje. Prije svega da svojim nastupima privlači pozornost, no jučer je to učinio – svojim automobilom.

Na prvi trening stigao je crnim Audijem i parkirao ga podno maksimirske južne tribine. A kako je automobil prekriven baršunom, izazvalo je to interes okupljenih pa ga je svatko želio dodirnuti.

Baršunasti adhezivni materijal za djelomično ili potpuno pokrivanje vozila već je viđen na skupocjenim limenim ljubimcima pa su tako na društvenim mrežama bile jako popularne fotografije Rolls Roycea u ljubičastom baršunu ili crnog Porschea.

>>'Nadam se da će Stojanović opravdati velika sredstva koja smo uložili'

>>Ajme kako bodu u oči... Najkontroverzniji automobili nogometaša!

Komentara 40

TV
tvrdapixa
10:47 12.01.2016.

Ovakve veleumne članke možete pročitati samo od sportskih novinara večernjaka!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:11 12.01.2016.

čovjek nije stigao niti do svlačionice da odradi prvi trening, a poslovično agilni 'kreatori dobre atmosfere' već daju svoj obol...... Sjašite već jednom i prestanite kontaminirati sve oko Dinama. Ako nemate ništa lijepog ili barem normalnog za napisati, onda nemojte ni ovo.

SE
Secli
11:09 12.01.2016.

A da li sviraju narodnjaci iz tog rugla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije