Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili odanost
Povratak na članak

Dinamo potpisao nove ugovore sa svojim draguljima: 'Zaljubljen sam u Dinamo, on je moj svemir'

Ante Ćorić, Davor Lovren, Borna Sosa, Filip Benković, Nikola Moro, Dominik Livaković te Adrian Šemper koji je na posudbi u Lokomotivi potpisali su nove petogodišnje ugovore do ljeta 2022. godine.

Komentari 4

HO
Hotspot
15:38 22.02.2017.

bravo Dinamo, bravo plavi klinci! ovime dinamo pokazuje da mu nije prioritet titula pod svaku cijenu nego razvijanje vlastitih mladih igrača u vrhunske nogometaše, još samo da nađu jakog sponzora pa da se ne mora te mlade igrače prodavati za godinu dana, i dinamo će postati pravi klub kakav žele navijači!

VL
DU
Deleted user
20:23 22.02.2017.

Bravo za ostanak Andrijaševića. ode zadnja prilika za LP. Tko je savjetovao da ode iz Dinama u Rijeku?

VL
KU
kupatilo
20:03 22.02.2017.

Jos samo da ti decki i ostanu da to nebude samo razlog daih sutra skuplje prodaju i eto Dinama onakvog kakvog ga zelimo.Forsirati decke a kupiti i druge mlade reprezentativce koji to zele i stvoriti sto jaci Dinamo.Grad i drzava konacno da natkriju stadion i mozda i bude onda nesto a onaj ko u buducnosti proda igraca direktnom konkurentu kao stose desilo sa Andrijasevicem odma za sva vremena zatvorit mu vrata Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.