Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUDBA OD NEKOLIKO TJEDANA

Dinamo poslao igrača u Lokomotivu pa ga odmah vratio u Maksimir

Zagreb: Dinamo svladao Osijek 2:1 u prijateljskom susretu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
05.09.2023.
u 14:39

Krajem kolovoza Dinamo je poslao Kulenovića na još jednu posudbu u Lokomotivu, no u utorak ga je odlučio vratiti u svoje redove.

Treća posudba 23-godišnjeg napadača Sandra Kulenovića iz Dinama u Lokomotivu trajala je samo nekoliko tjedana. 

Krajem kolovoza Dinamo je poslao Kulenovića na još jednu posudbu u Lokomotivu, no u utorak ga je odlučio vratiti u svoje redove. 

Kulenović je za Lokomotivu ovog ljeta odigrao tri utakmice i postigao jedan pogodak kojim je poravnao na 2-2 protiv Osijeka u šestoj minuti nadoknade susreta 6. kola.

 

Komentara 4

EJ
ejStef
17:10 05.09.2023.

Uprava je napravila tako dobar posao da nema tko igrati. Milijuni su se slili u blagajnu, desetci milijuna, a oni nisu doveli niti jedno jedino pojačanje. Još kada ode Petković, ekipa za sredinu tablice, možda za borbu za 4. mjesto... Katastrofa...

MO
Mojos
15:20 05.09.2023.

Nek dečko konačno dobije šansu u dinamu

Avatar mladen valentić
mladen valentić
22:05 05.09.2023.

Nesvatljiv je ovaj potez, od početka prijelaznog roka znaš da su neki igrači na prodaju i da odlaze, u klubu spavaju, umjesto da uključe skaute da poprate igrače, stupe u kontakt s igračem i klubom ako im je igrač zanimljiv, proanaliziraju njegov učinak i statistiku, ako padne na liječničkom ili misle da nije dobar, imaju vremena tražiti dalje, a ne kad ističe zadnji rok za prijave oni odluče tražiti igrače, jedan otpadne jer ga klub ne pušta, jer nema zamjenu za njega, jedan padne na lječničkom, treći dobije bolju ponudu, i onda dovedi igrača koji je ispao iz ekipe i oni ga besplatno daju, drugi se isto zabetonirao na klupi pa ajde se ti preko Dinama vraćaj u život, a klub je rijetko s takvima prosperirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije