Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN POPIS IGRAČA

Arijan Ademi neće moći igrati u Europi ako ga Dinamo vrati, evo zbog čega

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
05.09.2023.
u 13:56

Svi igrači koje Dinamo eventualno dovede do kraja prijelaznog roka u HNL-u (8. rujna) ove sezone neće moći igrati u Europi jer je prošao rok za prijavu igrača.

Dinamo je objavio popis igrača koje je prijavio za nastup u skupini Konferencijske lige. Rok za prijavu Uefi bio je sinoć do ponoći.

A to znači da svi igrači koje Dinamo eventualno dovede do kraja prijelaznog roka u HNL-u (8. rujna) ove sezone neće moći igrati u Europi.

Spominjala se mogućnost povratka dugogodišnjeg kapetana Arijana Ademija koji je otišao u Kinu. No, ako ga Dinamo dovede, Ademi neće moći pomoći u Europi.

Protivnici Dinama u skupini Konferencijske lige bit će češka Viktorija Plzen, kazahstanska Astana i kosovski Ballkani.

Komentara 6

EJ
ejStef
17:13 05.09.2023.

Pustite vi njega neka zarađuje u Kini. Em je ozlijeđen, em je izvan forme, em već ima godine... Nego, nitko nije komentirao da nema Drmića na popisu za Europu...

JF
Jure_Francetić
16:54 05.09.2023.

Vratite nam Marijana u Dinamo!

BA
bavovna
14:14 05.09.2023.

ako ga nisu vratili za EU utakmice, ne trebaju niti za HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije