Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Dinamo se porazom u Koprivnici udaljio od borbe za naslov, Kopić presudio Petevu

Plavi su ponovno kiksali i otvorili priliku Rijeci da im bodovno odmakne na tablici

Komentari 65

PA
pappmisi
18:42 25.04.2017.

Ne moze se ovako igrati!!!!!! svaki igrac Dinama ima minimum dva dodira lopte pre nego sto posledi suigracu, na utakmici nema jednog suta sa 20-25 metara, bezidejno zbog sporog protoka lopte,

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
18:53 25.04.2017.

katastrofa, ovo je negledljivo, belupo je ovog proljeca pobijedila cak i cibalija, a evo gdi su bolji od bugarovog dinama - ovaj nesposobni bugar je uspio totalno unistit ekipu...ma da im bar belupo napuni mrezu....

VL
MA
..Marsijanac
18:53 25.04.2017.

Pod Petevom Dinamo igra sve losije is utakmice u utakmicu. Imao je Dinamo jedan jedini udarac u okvir i to tek u nadoknadi. Negledljivo.Bezidejno. Kriminal!..... Od kad nema Mamica ( i jednog i drugog ) nema ni igre. Ovakav Dinamo niti ne zasluzuje biti prvak.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:17 25.04.2017.

ma koja borba za naslov? - kad se boris za naslov, i kad si k tome u debelom bodovnom zaostatku onda gines za svaku loptu, bacas se na glavu u svakoj utakmici, grizes travu, pokusavas trkom nadoknadit ocito igracko neznanje, nedas protivniku disat, debelo oznojis majicu - jel to neko vidio u bilo kojoj utakmici ovog proljeca?...upravo suprotno, dinamo igra koda ima 20 bodova prednosti na tablici, mekano ko curice (da nebum prost) i totalno nezainteresirano - i kad se tome doda bezveznjak na klupi, losa priprema utakmica, pogresna taktika (ili bolje rec nedostatak bilo kakve taktike i smisla u igri), los odabir igraca itd, onda dobijemo ovu papazjaniju koja sramoti ime dinama - ovo je zadnji put vidjeno kad se igrala liga za bedaka...vec sam cestital rijeci na naslovu a sad cu samo dodat da su ga stvarno zasluzili - a dinamo nije zasluzil ni ovo drugo mjesto...sramota....

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
19:58 25.04.2017.

...ma koja utrka za naslov - kad se boris za naslov, onda se boris - ne igras rekreativno, utakmicu u kojoj ne napravis ni jedan faul u poluvremenu, nemas posteni udarac prema golu itd...dinamo ...dinamo je odavno odustal od naslova, onog trenutka kad je mamic dovel ovog bugara...sad mogu ga mogu maknut, ili ga ostavit, vise nije bitno...sramota....

VL
MA
..Marsijanac
19:58 25.04.2017.

I u nastavku imao je Dinamo samo jedan udarac u okvir . Dva udarca u 94 minute. Tko se sjeca kad ih je bilo i po 20? Vrijeme je za kompletno restrukturiranje .

VL
CO
cokta
19:52 25.04.2017.

Dinamo skroman poput bugarskog turizma....

VL
ON
ON
20:50 25.04.2017.

Nisam gledao tekmu tako da mi rezultat govori sve.Dinamo pod Petevim neigra dobar nogomet.Rijeka je bolja.Tocka.Prvak je i ja joj cestitam.Mene vise muce ovi nasi komentatori,sveznalice,provokatori,ljudi koji mrze dinamo.Zasto to radite.Klub koji nas je poslednjih 10 godina ,kako tako predstavljao barem do bozica u evropi,klub koji odgaja najvise i najboljih nogometasa mozda cak i u Evropi, da bude u svojo drzavi omrazen,to nemogu razumjeti.Mamici ovo mamici ono,da nam nije mamica neznam gdje bi nam bio nas nogomet.Pogledajte gdje je nas drugi po popularnosti klub ,Hajduk.Nigdje.Hocemoli i dinamo takovo.Da Vam gospodo mozda i reprezentacija nije trn u oku?Hoceteli da Vam bundesliga igra u Hrvatskoj pred 300 gledatelja a da ulaznice budu 30kn.Neznam sta uopce hocete.Nisam siguran da i sami znate sta hocete.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:54 25.04.2017.

evo kog bi se dinamo moral rjesit: prije svih peteva, taj stvarno nema blage veze o nogometu, onda od igraca prije svih sammira, to je ocito cisto pranje love, a onda antolica, pivarica, pavicica, situma, stojanovica, macela, sindenfelda, onog panja leskovica za kojeg su dali andrijasevica i jos nadoplatili milju i pol eura - od onog kaj je ostalo, trebalo bi prvo svima skinut place na 10% od onog kaj sad zaradjuju i vremenom s novim pravim trenerom vidjet ko je prenapuhana velicina o ko zna igrat i spreman je poginut na terenu...i tu bi ih sigurno jos odpalo - nakon takve selekcije se tek treba krenut u dovodjenje novih igraca - sad je vidljivo da cak i u belupu, interu, istri pa i cibaliji ima igraca koji su bolji i puno jeftiniji - trenutno, dinama moze pobijedit svako, vjerojatno bi ih i moji decki s hakla dobili - a rijeka je dokaz da se moze sastavit momcad za prvaka od sasvim prosjecnih igraca koji igraju ko tim, uz dobrog trenera - nek mamic malo uci od rijeke, ili osijeka koji je trenutno za klasu bolja momcad (kaj pricam, pa i belupo je bolja momcad)...

VL
PE
pekec
19:11 25.04.2017.

ok gledam tekmu na TV ...katastrofa ...ali dobro barem budemo trenera promjenili ako nebremo tekmu

VL
VR
vrbaZG
19:53 25.04.2017.

Ovako loš Dinamo nismo gledali od lige za bedaka, kao Dinamovac molim Rijeku da pobijedi Osijek, da što prije i matematički osiguraju prvo mjesto da prekinemo ovu agoniju.

VL
DR
draxy
17:48 25.04.2017.

Dinamo napokon sa 11 igrača u prvoj momčadi. Da li su stvarno povredjeni ili je Petev napokon shvatio koliko ova dvojica vrijede.

VL
SZ
sk-zg
21:16 25.04.2017.

Ubio si dinamov ponos, okaljao mu sveto ime, sada imas pune dzepove, a prazne tribine! Klub na reset, pa sve ispocetka bez lopova, uhljeba, kriminalaca, prodanih dusa i podobnika! Vratit cemo dinamo!

VL
MA
..Marsijanac
19:53 25.04.2017.

Igranje Corica na krilu je nevjerovatna glupost. On i Sammir morali bi igrati zajedno i kontrilirati vezu. Jad i bijeda Dinama. Vrijeme je Petevu da ode. Na sto je Dinamo spao u ovo kratko vrijeme!

VL
Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
21:52 25.04.2017.

kaj nije Mamić reko neki dan da nećete razbojnici...kaj je s time mislio da dinamo neće biti prvi ili kaj...

VL
DU
Deleted user
20:10 25.04.2017.

Nešto loše se definitivno događa u momčadi. Dinamo na ništa ne liči. Nije zaslužio nikakav trofej. Nadamo se da će se posložiti za sljedeću godinu. Volim te Dinamo.

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:01 26.04.2017.

Ja mislim da triba ponistiti ovo prvenstvo....JER....Savjetnik je izdo naredjenje niko osim njega ne smije da se penje...niko drugi ne smije gore do visina....Savjetnik se kune u svoje postenje slijedi I.....svakom ko se penje....

VL
RI
rikavac
19:49 25.04.2017.

haha haha sta je ovo? Slaven ga zabi za pobjedu hahah hahahah

VL
JA
jadre
21:46 25.04.2017.

Puče...Prčija....OPG_Mamići......

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:36 25.04.2017.

Samo da Rijeka pobijedi, jer ako pobijedi Osijek upitno je i drugo mjesto. Sramota

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.