Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI PROTIV ŠAHTARA

Dinamo otputovao u Ukrajinu, Bjelica otkrio taktiku: Liga im je slaba

Nenad Bjelica
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
21.10.2019.
u 10:09

- Šahtar ima 11 utakmica i 11 pobjeda, ali liga im je očito slaba. Mjerilo je Liga prvaka. Vjerujem da ćemo biti na višoj razini nego u utakmici sa Cityjem i da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica

Dinamo je danas otputovao u Harkiv gdje će sutra u 19 sati igrati utakmicu sa Šahtarom u trećem kolu Lige prvaka protiv Šahtara.

- Šahtar ima 11 utakmica i 11 pobjeda, ali liga im je očito slaba. Mjerilo je Liga prvaka. Vjerujem da ćemo biti na višoj razini nego u utakmici sa Cityjem i da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica pa najavio taktiku:

- Oni su kvalitetna ekipa, imaju čak 13 Brazilaca i nekoliko reprezentativaca Ukrajine. Teško im je naći manu. Pokušat ćemo biti ofenzivniji nego protiv Cityja i tu ćemo tražiti šansu.

Jesu li Ademi i Petković spremni?

- Svi idu na put, vidjet ćemo hoće li moći. Ako ne budu mogli, igrat će neko drugi.

Susret je najavio i Bruno Petković.

- Ima nekih problema, ali sam na raspolaganju. U Ukrajini ćemo sigurno imati više prostora nego što je to bio slučaj sa Cityjem.

Dinamo će danas u 20 sati po lokalnom vremenu odraditi trening, a povratak iz Ukrajine je predviđen u srijedu oko dva sata ujutro.

Komentara 2

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:04 21.10.2019.

Za razliku od nase lige cije predstavnike peglaju pretposljednji iz malteske lige...

VL
vladek
16:38 21.10.2019.

gdje mogu gledati tekmu ???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije