Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelica želi tri boda

Dinamo ostavio Olma u Zagrebu!

Dani Olmo
Foto: PIXSELL
1/3
30.08.2019.
u 12:11

Modri gostovanje u Splitu dočekuju na prvom mjestu Prve HNL sa 13 bodova, bodom više i utakmicom manje od drugoplasiranoga Hajduka.

Nakon što su izborili plasman u Ligu prvaka, nogometaši Dinama nemaju previše vremena za slavlje. Već u subotu ih očekuje najveći hrvatski derbi protiv Hajduka na Poljudu.

- Kao i uvijek, bez obzira na kojem stadionu i protiv kojeg protivnika, mi idemo po pobjedu. Hajduk je u zadnje dvije utakmice kod kuće igrao jako dobro, pobijedio je i Lokomotivu i Goricu sa 3:0 tako da nas očekuje sigurno težak zadatak.

Međutim, mi smo spremni, oporavili smo se od zadnje utakmice s Rosenborgom. Imamo širok kadar tako da ćemo vjerojatno koristiti cijeli kadar i u utakmici s Hajdukom pokazati naše pravo lice - kazao je trener Dinama Nenad Bjelica uoči derbija koji počinje u 18.30 sati u subotu.

>>> Pogledajte kako su Dinamovci reagirali na ždrijeb Lige prvaka

Modri gostovanje u Splitu dočekuju na prvom mjestu Prve HNL sa 13 bodova, bodom više i utakmicom manje od drugoplasiranoga Hajduka. Bjelica je poručio kako je momčad fizički i psihički spremna za neugodno gostovanje.

- Radujemo se utakmici i dobroj atmosferi, nadamo se fer utakmici i nadamo se da ćemo biti bolji i pobijediti.

Bjelica je prokomentirao i snagu splitskog sastava.

- Mijo Caktaš bio je prvi strijelac prošle sezone, jako ga poštujemo. Znamo da može jednom individualnom akcijom riješiti utakmicu. Morat ćemo obratiti pozornost na njega, biti maksimalno koncentrirani, njegove ulaske u kazneni prostor iz drugoag plana držati pod kontrolom. Ali nije on jedini opasan igrač, ima još igrača koji mogu iznenaditi tako da ćemo trebati maksimalnu koncentraciju da ih pobijedimo.

Bjelica nije želio otkriti sastav za subotnji derbi, no poznato je kako je Dani Olmo ostao u Zagrebu zbog manjih problema s aduktorom.

- Vidjet ćemo tko će igrati. Imamo još trening i aktivaciju, ali sigurno će biti nekih promjena u sastavu - zaključio je strateg hrvatskoga prvaka.

Ključne riječi

Komentara 4

FR
freeshooter
12:22 30.08.2019.

Pa treba ga malo odmoriti, ova utakmica je prilika za odmor, neka se malo resetira, nakon odluke o ostanku u Dinamu, vjerojatno će biti i novi ugovor. A i neka malo izađe u život, treba naći domaću curu. Dani svi te volimo, obitelj ti je nevjerojatno skromna. Jedva čekamo LP, ale, ale Dinamo ale...

PA
pappmisi
14:26 30.08.2019.

Iz pocetne momcadi protiv Rozemborga , treba da igraju maximum 3 igraca protiv Hajduka , i nema milosti nakantati ih sa tri cetri komada da nauce da postuju Dinamo I Zdravka Mamica !!

DH
dalibor.hren
09:44 31.08.2019.

Bojim se da ćemo bez Olma teško do bodova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije