Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI TALENT

Dinamo ostao bez napadača, ali dovodi bivšeg igrača Liverpoola

Liverpool v Barcelona - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Anfield
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
16.10.2020.
u 09:15

Camacho, inače 20-godišnjak, je prošao akademiju Liverpoola te čak i došao u kadar prve momčadi kod Jurgena Kloppa. Kao 19-godišnjak za redse je odigrao dvije seniorske utakmice, jednu u Premiershipu te jednu u FA kupu.

Nakon što je mladi hrvatski reprezentativac Sandro Kulenović poslan na posudbu u Rijeku, Dinamo se na isti način riješio još jednog napadača. Nogometaš iz Srbije Komnen Andrić posuđen je posljednjoj momčadi ruske Premier lige, Ufi, i to s opcijom otkupa.

Iako se spominjalo da bi Andrić mogao napustiti Dinamo ili biti posuđen nekoj momčadi, ovakav potez je iznenađenje budući da hrvatski prvak sad ostaje na samo dva središnja napadača, Bruni Petkoviću i Mariju Gavranoviću. 

Ima još vremena za krpanje u ofenzivi. Dinamo do kraja tjedna može dovesti još jednog igrača, a iz izvora bliskih klubu doznajemo da je riječ o mladom portugalskom napadaču, Rafaelu Camachu.

Camacho, inače 20-godišnjak, je prošao akademije Manchester Cityja i Liverpoola te čak i došao u kadar prve momčadi kod Jurgena Kloppa. Kao 19-godišnjak za redse je odigrao dvije seniorske utakmice, jednu u Premiershipu te jednu u FA kupu.

Nakon epizode u Engleskoj, Camacho se vratio u svoju zemlju, točnije u lisabonski Sporting. Ove sezone nije u planovima stratega Rubena Amorima (u kadru imaju čak 11 napadača) te mu je potrebna minutaža pa je izgledno da bi mogao doći u redove Dinama na jednogodišnju posudbu. Njegova vrijednost na Transfermarktu je četiri milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije