Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDE ZA SVE UTAKMICE

Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica: Koštaju i do 1800 kuna!

Zagreb: Navijači Dinama kupuju ulaznice za utakmicu protiv Šibenika na Šubićevcu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
29.06.2022.
u 13:16

Prošle sezone navijači su trebali izdvojiti oko 2700 kuna, sada će ta cifra biti puno manja. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Dinamo se priprema za novu sezonu i uskoro će u prodaju pustiti godišnje ulaznice, a vrijedit će za sve službene utakmice, što znači i one europske.

Zanimljivost je i da će vlasnici godišnjih ulaznica imati pravo prvokupa za sve gostujuće utakmice, što je također iznimno korisno u slučaju ulaska u Ligu prvaka ili igranja s atraktivnim protivnicima u Europi općenito.

Treba imati na umu da se istočna tribina još uvijek obnavlja, ali zbog toga će godišnje ulaznice biti besplatne za djecu do 12 godina za sjever gore. Naravno, osobe koje su u pratnji djece, platit će svoju ulaznicu.

18.05.2022., Zagreb - Guzve na prodaji karata i fan shopa na Maksimiru uoci velikog derbija Dinamo - Hajduk koji se igra ove subote. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

A sad cijene... Iznose između 700 i 1800 kuna. Prošle sezone navijači su trebali izdvojiti oko 2700 kuna, sada će ta cifra biti puno manja. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Godišnja članarina za osobe do 18 godina stoji 40 kuna, za osobe od 18 do 60 godina 60 kuna, a za starije od 60 godina 40 kuna. Svatko tko se učlani u klub odmah ima pravo kupiti godišnju ulaznicu s popustom, a ima i 10 posto popusta u klupskim dućanima.

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna
Tribina zapad dolje 1800 kuna

Ključne riječi

Komentara 2

BL
Blatina19
18:12 29.06.2022.

Naslov sugerira da su ulaznice skupe, u tekstu pise da su puno jeftinije nego prosle godine.

ST
stefj
14:00 29.06.2022.

He, he, Čačić trener, ne računaju previše na Europu, pa su odmah spustili cijene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije