Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja iz Nyona
Povratak na članak

Dinamo: Nema više prodaje ulaznica za BBB

Dinamu je prekipjelo trpjeti štetu zbog rušilačkih pohoda Bad Blue Boysa i klub više neće prodavati ulaznice svojim navijačima za europska gostovanja.

Komentari 13

PE
petrovve
20:49 02.10.2009.

Konacno pametna odluka Vrbanovica, to je trebalo vec odavno napraviti.a ne uvijek nove sanse davati,a ti tzv.navijaci im tako vracaju.To nisu navijaci,to su huligani,koji se iza BBB-eovaca kriju, isto je i sa Hajdukovim navijacima.Sinoc sam rekla prije utakmice ,da upravava Dinama moze ocekivati reakciju UEF-e.Dokle vise tako,stanite toj kriminalnoj bandi na kraj.!

VL
TN
terra_nuova
21:09 02.10.2009.

\"ANICE\",ANICE\"... pa nemoj,i pored dobrih namjera,biti naivna.Neznas Ti ljubavi,odakle tim nezaposlenim huliganima novac za djelomicno duga putovanja. I jos nesto : Mozes se kladiti,da ce na slijedecoj tekmi Dinama,huligana biti vise nego ikada. Nema prodaje ulaznica BBB-jcima. Da umres od smijeha... Englezi su svoj problem sa huliganima rijesili vrlo brzo i efektno.Pri nastupu repke u inozemstvu,registriranim huliganima se oduzima putovnica.U prvenstvu se takvi divljaci moraju jedan sat prije tekme javiti u svoju policijsku stanicu,tamo mogu gledati utakmicu na TV,ponudjena im je kava ili coca-cola,i u policiji ostaju dva sata po zavrsetku tekme.Nakon nekog vremena,takvi su tipovi \"izlijeceni\" od ludila.

VL
PE
petrovve
21:17 02.10.2009.

terr_nouva....ne znam od kuda im novac za ta sva putovanja,ali osobno mislim i vjerujem da nisu posteno zaradjene.Vidjet cemo da li ce svoju najavu o neprodavanju karti za BBB-e,stvarno primjenit.Ja se nadam ne samo za utakmice van hrvatske,nego i zaza domace pa nek bude 200 navijaca na Maksimiru,ali stvarno pravih ,a ne huligana koji se nazivaju navijacima.

VL
SS
sam svoj
20:59 02.10.2009.

nema tu pomoci,batine im dobre trebaju ali to ce proci,ne pustat ih ni doma na stadion,to nisu navijaci,njih uopce ne zanima nogomet,njih samo mamic zanima i kako nastetiti dinamu,oni mrze dinamo vise od svega........

VL
BU
bucko
21:56 02.10.2009.

kasno marko- mamič na kosovo polje stiže.do sada jim je sam kupovao ulaznice, a sada jih tjera. ali ne zbog nereda bb nego zbog onih boca koje su poletjele prema njemu u rumunjskoj.

VL
VD
vjer.domo
21:57 02.10.2009.

ma slažem se sa jednim forumašem koji tvrdi da bbb (njegov dobri dio ne voli dinamo, ustvari mrzi ga, jer ovo je prevazišlo svaku mjeru. sada bi rumunjska policija trebala, zbog dobre suradnje, trebala poslati imena onih koji su uhapšeni,, a i video snimke onih koji su uspjeli zbrisati.

VL
PS
Plavi Slo
22:02 02.10.2009.

Više od 30 godina vatreni sam navijač dinama. Ipak mi je neugodno, da me posle svake utakmice dinama u inostranstvu prijatelji u Ljubljani, gdje živim, zadirkuju kakvi so BBB navijači idioti, da gdjegod stignu naprave lom. I uvjek su im drugi krivi. To što je dinamo stvarno odigrao vrhunski protiv Temišvara u usporedbi sa frkom BBB, drugorazredna je tema.... Dokle tako? I kad izbace dinamo iz evropskih takmičenja, opet če im biti kriv Mamič... Sveto ime dinamo? BBB navijači, huligani iz Temišvara poseru se na dinamo.

VL
PE
petrovve
22:06 02.10.2009.

bucko...bas si bucko....vjeruj nisu oni zbog toga takvu odluku donijeli,prolazio je Mamic sigurno jos gore od toga jucer,ovo sa huliganima je vec odavno preslo sve granice,dugo im se gledalo kroz prste.Sad je nadajmo se tomu dosao kraj,a ne budu lili to proveli sto su najavili,ne zasluzuje Mamic ,Vrbanovic,Barisic i Dinamo nista bolje,nego da ih huligani i dalje unistavaju ,a cijelu Hrvatsku sramote.

VL
MI
mirUsvijetu
22:56 02.10.2009.

Ljudi, živimo u modernom dobu. Ako im DInamo ne osigura ulaznice, osigurat će im internet. Kao što smo nažalost doživjeli da su Česi u Poreču na tenisu bili brojniji zahvaljujući internetskim kartama, da bi se što više zaradilo, tako je i ovdje. Prema tome, to nije rješenje. Po meni, najučinkovitije je da uhite par njih, i neka oni budu žrtveno janje koje će bit u zatvoru godinu, dvije za divljanje po gradu iako inače nije takva propisana kazna, ali nakon toga svi ostali neće ni pomislit da nepto ovako učine, jer znaju da će na svojoj koži osjetit posljeice. Lako im je sad kad jedino klub bude kažnjen. A ti isti od jučer će ići i u Amsterdam. I tamo im neće vikat \"Srbija\", ali naći će nešto drugo. Možda će im smetat boja tulipana, i policajci koji samo čekaju da ih udare. A jedini kažnjeni će biti Dinamo, njegovi igrači koji daju sve od sebe i svi oni koji žele da Dinamo pobjedi. Pravde nikad nema, a pogotovo ne ovdje...Ovdje krivci budu nagrađeni, a oni koji nisu ništa krivi kažnjeni. Tužno, ali istinito...

VL
DU
Deleted user
08:43 03.10.2009.

Kako god okreneš nije dobro! BBB divljaju, onda drugi vele da to nisu BBB, pa onda naša Đurđa više ne zna koga kazniti, pa im se zakonom želi oduzeti putovnica kada klub igra, pa se oni bune, pa im se onda ne oduzme... Ovi neredi su u nečijem direktnom interesu! Pa ti debili nemaju 2 grama mozga pa da bi bili u stanju sami organizirati nešto veće obične ulučne makljaže! To su balavci iz disfunkcionalnih obitelji koji niti ne znaju da je u Temišvaru igrao Dinamo, za njih je u Temišvaru bila \"šora\" sa četnicima, a to što su oni 91 ili 92 bili još na sisi nije im bitno. Čuli su o tamo nekom Arkanu i sličnima i to treba u Temišvar ići razbiti! Mislim, da ima volje već bi davno bili bivši problem. Kako je moguće da se 30 minuta nakon nereda na TV prikazuju snimke, interrnet je pun filmića (Austrija više puta, Udine i sad Temišvar) i na povratku preko granice se idiote sa tih snimki ne može na granici izdvojiti i ravno u buksu!? Nije da se ne može, ne želi se! A, to je puno veći problem od par sto idiota!

VL
Avatar marquis
marquis
23:55 02.10.2009.

Dopustite da kažem par činjenica i možda nešto što bi bilo moje riješenje problema. Prvo, nemojmo biti pametni i kreativni kada je netko već prije nas napisao lijek za naše boljke - prepišimo ga! Sistem javljanja u policijsku postaju prije i nakon utakmice je sistem iz prošlih vremena, ovaj put ugrađen u Zakon o navijačima koji je trenutno na snazi. Svi koji su prekršajno osuđeni za pravljenje nereda na utakmica svog kluba ili reprezentacije, moraju se javiti u nadležnu policijsku postaju prema svom mjestu prebivališta i reći gdje će biti dok traje utakmica te ih policajci provjeravaju. Ukoliko se toga ne pridržavaju, automatski su u prekršaju koji stoji više tisuća kuna. E, sad, problem je u tome što ta ekipa najčešće nema novca pa nočana kazna njima i ne znači puno. Nadalje, zapriječen je puz na stadion i odmah se dovodi u postaju svaki navijač pod utjecajem alkohola te se opet kasnije zbog toga prekršajno kažnjavaju. Na stadionu nema prodaje alkoholnig pića. Đurđa Adlešić je pokušala donijeti rigoroznije mjere, ali se povukla pred hukom \"navijača\" mog Dinama i dragih mi ostalih klubova kojima, narafski, nije bilo u interesu da danas-sutra budu kažnjeni za svoje postupke. Stoga imamo zakone koji zaprečavaju visoke kazne, koje opet sudovi ne primijenjuju do kraja, a kada i primjene, ne naplate do kraja tako da sve ostaje... pogađate... mrtvo slovo na papiru. Budući da i mi imamo PRIME MINISTER kao što su je imali i Englezi kada je njima voda došla do grla, možda se nešto promijeni, samo Margaret je imala veća muda od Jace. Naime, u njenom zakonu se putovnica ne oduzima nego se označava i kada god je gdje god je pokažeš, imaš biljeg da si HOOLIGAN. Pa išao na tekmu Liverpoola u goste ili sa ženom na odmor u Bali. Nadalje, dovela je suca i tužitelja pod tribinu. Kada bi navijači radili nerede, policija bi ih odmah izdvajala i sudac osuđivao. Utakmica ne bi ni završila, a momak bi već bio odvožen u zatvor na hlađenje od mjesec ili dva dana što opet znači gubitak radnog mjesta (egzistencije) i druge reperkusije tako da si ne može dopustit boli me k... stav. Za sad toliko o tome.

VL
CH
Chambana
20:43 02.10.2009.

Izgleda da nasem mentalitetu odgovara samo batina (a nikako mrkva) princip. Pa zar ti Mamici i Vrbanovici nisu mogli pretpostaviti da ce stoka reagirati onako kako uvijek i reagira? Zar im nisu lekcije iz Beca, Ziline i inih gradova bilee dostatne? I na kraju, koliko ce ljudi morat poginuti da ovi beskicmenjaci iz vlade naprave nesto? Zar im nije dovoljan signal ovo sto se dogodilo francuskom navijacu u Beogradu? Ona kukavica od Adlesicke (a i Kosorice) nije u stanju provest jedan obican zakon koji ce zastiti obicne ljude. Ako vec niste sposobni onda se i ne javljajte na duznost... Sramota od drzave!

VL
CR
crocro
05:04 03.10.2009.

Cijela obitelj BBB nije kriva i ne ponašaju se svi kao šaka ekstremista.I velika većina BBB je ogorčena na ove divljake. Samo bi trebalo dopustiti da se većina obračuna sa manjinom. Jer ta manjina čini štetu svim poštenim i pametnim navijačima Dinama, kao i samom Dinamu a ponajviše štete ugledu svoje države tj. Hrvatske. Zato bi ta većina trebala prebiti te ekstremiste na mrtvo ime, tako da imaju lomove svih kostiju osim kičme, kako bi mogli daljnjih 50 godina hodati na štakama. A kada bi se opet nakon toga istaknuo neki ekstremist koji bi poveo mase, odmah mu najprije kao opomenu na kućnu adresu trebaju poslati štake. Ali je problem što oni ne smiju uzeti stvari u svoje ruke, a vrlo rado bi to sami napravili. Ali zato je tu pravna država. Puno se obećava a od obećanja ništa, Kao da netko namjerno želi sramotiri Hrvatsku i od huligana stvoriti brend. Sada smo dobili 7 brendova u kulturi, a huliganski bi slijedeće godine mogao biti osmi. Kada će početi djelovati pravna država po pitanju huliganstva na utakmicama? Gđa Adlešić se uplašila, HR Sabor se uplašio, Hrvatska se uplašila huligana. Ako hoćeš biti dimnjačar slijedi dimnjačara, ako hoćeš biti liječnik slušaj liječnika, ako hoćeš iskorijeniti zlo, učino to onako kako su to učinili i oni prije tebe. Zašto se izučavali Engleski recept i trošili novce na putovanja a sada ništa nećete poduzeti. A kada će te poduzeti taj radikalni potez? Onda kada svi na spomen Hrvatske budu pljuvali. Ako nećete sami ništa poduzeti recite BBB da oni srede stvari, ali ih nemojte proganjati. Ovi stalni neredi najveća su sramota za Hrvatsku, a netko to očito želi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.