Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi bio tajnik HNS-a?

Dinamo ne može bez Vrbanovića

Damir Vrbanović
Antonio Bronić
18.10.2009.
u 09:13

Dinamov direktor Damir Vrbanović još otprije kotira kao mogući novi glavni tajnik HNS-a. No, čini se da od toga neće biti ništa jer Zdravko Mamić nije voljan pustiti ga iz kluba.

Dragocjeni Vrba ima sve veći utjecaj i u Uefinim tijelima, što je za Dinamovu reputaciju vrlo korisno. A kako nova struja predvođena Šukerom i Grgićem nije isključivo dalmatinska (kao što bi bio dvojac Grgić – Štimac), Mamiću nije nužno da preko tajnika traži protutežu.

Od Mikše je Marković naslijedio svjetsku broncu, red sponzora željnih ulaganja ispred ureda i, kako je stalno govorio, dugove. Sagradio je Kuću nogometa, ali i posve se oslonio na reprezentaciju. Zanemario je domaću ligu, novac je trošen na pripreme u Čatežu, dok se nakon pet godina priče o kampu u Tuhlju razotkrilo da se samo – gubilo vrijeme. A 0:11 iz Cardiffa pratit će ga kao Ćiru 0:8 od Debrecena...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije