Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Mamića - nitko
Povratak na članak

Pogledajte veliki gaf koji je napravio Dinamo, a koji traje već mjesecima!

Mamićev prosjek u posljednjih 14 godina je 1,7 trenerskih promjena po sezoni

Komentari 27

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:17 18.09.2016.

Mutni poslovi naših medija, ako jesu naše ali u to svaki normalan sumnja. Bit svega je da sustav funkcionira , redovite plaće, da omladinski pogon stvara igrače za klub ali i za reprezentaciju. Dinamo je vrhunski organiziran sve ide po planu, kad zapne padaju glave jer pojedinac nije bitan. Bolje bi bilo da naši, ako jesu naši, novinarčići brinu za one klubove koji nemaju ni za kruh. Sramotna propaganda sustavno želi uništiti klub ali pravda uvijek pobjeđuje jer trule ideologije imaju kratki rok trajanja. Cico nije loš čovjek, pravi Dinamovac ali sustav ne smije trpjeti zbog jedne osobe.

VL
DA
davnor
09:03 18.09.2016.

Što reći na ovo piskaralo zavidnost zlonamjernost ili nešto treće nakon 10 godina neprikosnovenosti nakon puno milijuna eura u državnoj blagajni i mnogo sretnih trenutaka koje je priredio nama dinamovcima on piše o smjeni trenera koji nisu mogli zadovoljit ciljeve dinama bravo maminjo.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
10:10 18.09.2016.

Za vecinu "sportskih" novinara u Hrvatskoj je nemoguca misija napisati nesto a da se barem dio, ili cesce cijela prica, ne vrti oko dezurnog negativca Mamica! Mamicu bi na eksponiranosti u medijima pozavidjela i pokojna princeza Dijana. Ne bi me iznenadilo da na prvoj godini studija novinarstva studente uce samo kako se ispljuvati po Mamicu, pa onda oni koji stanu poslije te prve godine, oni dobiju diplomu sportskog novinara.

VL
DU
Deleted user
08:58 18.09.2016.

Bez obzira tko bio predsjednik Uprave ili trener Dinamo će uvijek biti osuđen na prodaju igrača da bi egzistirao. Sve ostalo je produkt toga. Još kada zaživi novi format lige prvaka to će biti izraženije jer će biti nemoguće doći do skupina.

VL
DU
Deleted user
10:58 18.09.2016.

Kud ćeš veći gaf nego u redakciji drżati polupismenog glupsona Ledinskog.Vidiš naslov,potpis autora članka i ne moraš ni čitati jer znaš o čemu piše tako da i on i večernjak pomalo zasližuju sażaljenje.Očito su pred stečajem pa sa Karlom pokušavuju dići nakladu,jadnici!

VL
DU
Deleted user
11:16 18.09.2016.

Novinari partizanići kad god stignu pljunu na Dinamo a Dinamo osvaja i odgaja najbolje igrače u evropi

VL
DU
Deleted user
13:14 18.09.2016.

Orjunaške spletke malog večernjeg lisića.

VL
RO
roland
10:34 18.09.2016.

Ne vidim ništa sporno. Ivanković, Jurčić, Mamić, Čačić...sve su to dinamovci koji su bili u službi kluba. Jedino je Vahid Halilhodžić sa strane, a on je otišao jer Mamić vidio da se s Vahom neće moći dobro prodavati igrači. Politikaika kluba i ciljevi su: 1. 10 godina za redom biti prvak HNL 2. izboriti Ligu prvaka 3. jeftino kupiti i skupo prodati (Rog), tj. kroz Lokomotivu gurati mlade igrače prema Dinamu i isto prodati (Pjaca)

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:44 18.09.2016.

Zadnjih 15 godina dinamo daje 85% reprezentativaca koji igraju u top top klubovima svijeta... cilj opravdava sredstva. Hajduk nije u tih 15 godina stvorio jednog jedinog igraća na toj razini a zadnji igrač u top klubu im je bio Tudor kao bivši igrač, Srna nije top igrač u top klubu po mom a Vlašić nikad neće bit ta razina također.

VL
AC
Andeo cuvar 78
13:12 18.09.2016.

Nije dinamo sramota vec grad zagreb koji nikako da podupre dinamo,upravu i igrace.neprekidno se stvaraju tenzije oko mamica a samim time ruse ugled i kvalitetu samih sebe i grada zagreba!!kaj je ucinio nk zagreb???dajte pogledajte ostale nogometne klubove u lijepoj nasoj? Pola tih istih nemaju za place,u dugovima do grla..al neka,treba srusit dinamo pa da budemo u banani kako treba...sramota...

VL
MI
misho32
16:51 18.09.2016.

nema dana da mediji ne napišu nešto negativno o Dinamu i Mamiću . Svakom normalnom čovijeku , koji nije zaluđen mržnjom na Mamića upravo je degutantno to što rade tom čovijeku. Nevjerojatni su ti bolesnici opsjednuti mržnjom na Mamića i Dinamo.D

VL
BA
barkod
11:12 18.09.2016.

Kada će Mamić biti kompletan ili većinski vlasnik Dinama ok , međutim dok direktno i indirektno upravlja nekakvom udrugom i zgrće novce dotle sam sa druge strane Maksimira i Dinama. U svezi ovog članka Ledinskog u Palermu to radi Zampieri ali taj gospodin ima većinski paket dionica ili udjela u klubu i neka radi što hoće. Jednog dana kada Mamići odu nastat će pustoš kako na računu ( tko zna koliki minus ) tako i igrački ( iako i sada nije baš nešto ).

VL
DU
Deleted user
11:10 18.09.2016.

Problem cijele priče je da je Mamić cijeli Dinamo podveo pod svoju diktaturu u službi prodaje i osobne zarade na igračima.

VL
NO
Nordovest
10:04 18.09.2016.

Službena Web stranica Dinama je velika sramota za jedan profesionalni klub, u kojem su plaće velike i redovne, a što samo pokazuje da rukovodeći kadar nema kontrolu nad zaposlenicima. Službena stranica na besplatnom Word Press platformi koju je netko očitoo skupo prodao onima u klubu koji se ne razumiju u taj vid komunikacije. Za Dinamovu razinu koja je inače po stručnom radu vrhunska ovo neažuriranje (svega, rezultati mlađih kategorija, Dinamo II itd) je ipak nedostojno.

VL
PA
pan-am
08:59 18.09.2016.

Da to je baš gaf ,pa veći je gaf kaj je on opće bil trener !

VL
Avatar maxist
maxist
09:03 18.09.2016.

Dinamo je mamićev poligon za preprodaju (prekupac) izvor basnoslovnih svota ......

VL
DU
Deleted user
09:40 18.09.2016.

Činjenica da je dinamova eb stranica grozna. Podaci se ne ažuriraju, o drugim segmenttima kluba osim prvoj momčadi ne možeš saznati ništa, druga momčad koja postiže lijepe rezultate u HNL se ne prati, grafički su stranice jako nepregledne a kad je utakmica i teško prohodnee. Sve je to bijedno za klub koji ima toliko zaposlenih pa da barem jednog zaduži da ažurira te podatke.. Ovo s Mamićem nije ništa čudno. Pa tamo je još nedavno trener bio Čačić, iako ga nema godinama, tako da će Cico doči na red da ga upišu tamo negdje za godinu dvije. Nek se strpi

VL
BA
barkod
10:52 18.09.2016.

Karlo je napisao jedan članak na osnovu činjenica i to je to. Šta pizde ovi Mamićevi plaćenici. Ne znam koliko Žuja ih plaća Maminjo po javljanju , vjerojatno jedno javljanje u korist Velikog Vođe = 1 litra plastične Žuje. Dinamoo je biznis familije Mamić i to je to. To se vidi po posjetu utakmicama. Vjerojatno će sada Juventus doći pogledati 20 000 ljudi, ali to je zbog Juventusa a ne Dinama.

VL
PA
Paket
09:09 18.09.2016.

Pa normalno kad svi još plaču za "velikim" Zokijem. Ipak se taj Dinamo pretvorio u jedan obiteljski posao, a tko je sad taj Cico njima? Jel im u rodu? Nije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.