Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Mamića - nitko

Pogledajte veliki gaf koji je napravio Dinamo, a koji traje već mjesecima!

Dinamo trening
Foto: Jean Paul Thomas/PIXSELL
1/8
18.09.2016.
u 08:47

Mamićev prosjek u posljednjih 14 godina je 1,7 trenerskih promjena po sezoni

Ako je suditi prema službenoj stranici Dinama, Cico Kranjčar ljetos nije ni postao trener plavih! Naime, u rubrici Treneri kroz povijest posljednji trener koji je naveden je Zoran Mamić, uz kojeg piše 22. 10. 2013. – ?. Dakle, službena stranica još broji Zokijeve dane na klupi.

A na toj istoj stranici možemo vidjeti i da je Zdravko Mamić u 14 godina vladavine u Maksimiru imao čak 24 trenerske promjene. Najviše se na klupi, naravno, zadržao brat Zoran, nešto više od 30 mjeseci. Taj bi niz nesumnjivo trajao i dalje da mlađi Mamić nije preuzeo Al Nassr. Drugi na toj ljestvici najdugovječnijih je Josip Kuže, koji je uspio izdržati 17 mjeseci, dok su Krunoslav Jurčić i Branko Ivanković u jednoj od svojih epizoda u Dinamu bili po 14 mjeseci kontinuirano u klubu. Ćiro Blažević izdržao je 13 mjeseci (2002./03.), a potjeran je unatoč tome što je osvojio naslov.

Uglavnom, Mamićev prosjek u posljednjih 14 godina je 1,7 trenerskih promjena po sezoni.

Gori od Mamića u cijeloj Europi samo je “žderač” trenera, kako u Italiji zovu šefa Palerma Maurizija Zamparinija. On je, naime, u istom razdoblju promijenio 34 trenera, odnosno skoro dva i pol po sezoni. Tamo treneri idu po odštetu za prijevremeni raskid...

Foto: Screenshot/GNK Dinamo

Komentara 27

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:17 18.09.2016.

Mutni poslovi naših medija, ako jesu naše ali u to svaki normalan sumnja. Bit svega je da sustav funkcionira , redovite plaće, da omladinski pogon stvara igrače za klub ali i za reprezentaciju. Dinamo je vrhunski organiziran sve ide po planu, kad zapne padaju glave jer pojedinac nije bitan. Bolje bi bilo da naši, ako jesu naši, novinarčići brinu za one klubove koji nemaju ni za kruh. Sramotna propaganda sustavno želi uništiti klub ali pravda uvijek pobjeđuje jer trule ideologije imaju kratki rok trajanja. Cico nije loš čovjek, pravi Dinamovac ali sustav ne smije trpjeti zbog jedne osobe.

DA
davnor
09:03 18.09.2016.

Što reći na ovo piskaralo zavidnost zlonamjernost ili nešto treće nakon 10 godina neprikosnovenosti nakon puno milijuna eura u državnoj blagajni i mnogo sretnih trenutaka koje je priredio nama dinamovcima on piše o smjeni trenera koji nisu mogli zadovoljit ciljeve dinama bravo maminjo.

Avatar toxic alien
toxic alien
10:10 18.09.2016.

Za vecinu "sportskih" novinara u Hrvatskoj je nemoguca misija napisati nesto a da se barem dio, ili cesce cijela prica, ne vrti oko dezurnog negativca Mamica! Mamicu bi na eksponiranosti u medijima pozavidjela i pokojna princeza Dijana. Ne bi me iznenadilo da na prvoj godini studija novinarstva studente uce samo kako se ispljuvati po Mamicu, pa onda oni koji stanu poslije te prve godine, oni dobiju diplomu sportskog novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije