Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA OMONIA

Dinamo na Cipru ima priliku napraviti što nitko u ovom stoljeću još uvijek nije!

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.07.2021.
u 16:45

Utakmica počinje u 18 sati, prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV), a u tekstualnom formatu i na našem portalu.

Dinamo na Cipru igra uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka i ima prednost od 2:0 iz prve utakmice, ali trener plavih Damir Krznar nije bez razloga pozvao na oprez.

Naime, protivnik hrvatskog prvaka u večerašnjem susretu ima jedan zanimljiv niz nepobjedivosti na domaćem travnjaku, koji uistinu treba respektirati.

Ciprani kod kuće nisu izgubili 31 godinu! Istina, u tom su periodu odigrali samo osam europskih dvoboja, ali u Nikoziji nije u dva navrata slavila Crvena zvezda, Olympiakos, RB Salzburg, Wisla Krakow...

Iako bi bilo zanimljivo srušiti domaćina i zapravo se upisati u povijest kao prvi kojima je to uspjelo u 21. stoljeću, plavima je bitnije proći dalje. To je cilj na koji se treba koncentrirati i zbog kojeg treba biti strpljiv. Jer, domaćin se mora otvoriti i krenuti naprijed, što bi hrvatski prvak lako mogao kazniti...

Utakmica počinje u 18 sati, prijenos je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV), a u tekstualnom formatu i na našem portalu.

Ključne riječi

Komentara 1

ER
EroK
17:33 27.07.2021.

Ne treba ih "razbijati", dovoljno će biti, pobijediti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije