Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO ZBOG ČEGA

Dinamo mu nudio 800.000 eura godišnje, ali je to odbio i otišao u Srbiju

Lazar Marković
Foto: Press Association/Pixsell
04.09.2019.
u 16:44

- Partizan je za mene svetinja. Ja sam dijete Partizana i Grobar. Poštujem svaki klub, imao sam puno ponuda, ali je Partizan moj izbor - rekao je Lazar Marković

Lazar Marković novi je igrač beogradskog Partizana. 25-godišnji Srbin potpisao je trogodišnji ugovor sa svojim nekadašnjim klubom, a hrvatskoj javnosti je poznat i po tome što je nedavno u kombinacijama za dolazak u Dinamo.

Na predstavljaju u Beogradu novinari su ga pitali je li imao ponudu zagrebačkog kluba.

- Imao sam mnogo ponuda, ali sam poslušao srce. Mislim da ću se ovdje najbolje osjećati - rekao je Marković koji je objasnio zašto se odlučio vratiti u Partizan.

- Partizan je za mene svetinja. Ja sam dijete Partizana i Grobar. Poštujem svaki klub, imao sam puno ponuda, ali je Partizan moj izbor. 

Marković je dovoljno mlad i željan nove afirmacije nakon neslavnih epizoda u Benfici, Liverpoolu, Fenerbahçeu, Sportingu, Hull Cityju, Anderlechtu i Fulhamu. 

Podsjećamo, za Markovića se pisalo da je igrač po Bjeličinu ukusu, može igrati na više pozicija u ofenzivi, na oba krila i iza napadača, a budući da je slobodan igrač i da bi došao bez odštete, Dinamo bi ga svrstao u najviši platežni razred od 800 tisuća eura po sezoni. No, na kraju je završio u Partizanu.


 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pajdo
18:17 04.09.2019.

E neka si vazno je da nisi u Dinamu.

SX
sudbina x
17:44 04.09.2019.

Bravo...to volim i poštujem...Čovjek voli i poštuje svoje a ne pljuje po tuđem...Tko mu tu može išta zamjeriti...? Je si vidio Pupi...

AZ
Admine znaš ti dobro šta je
16:56 04.09.2019.

Joj, što me zaboli za njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije