Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo proljetno kolo
Povratak na članak

Dinamo mora hitno spremiti Sammira i Soudanija jer ova momčad nema individualnu moć

Prije tog prvog kola nastavka rekao sam da će Dinamo sto posto biti prvak, a nakon ove utakmice puno sam manji optimist. Dinamo nije imao moć i mora hitno spremiti Sammira i Soudanija jer ova momčad nije imala individualnu moć. Puno je mladih igrača, ali oni nisu spremni rješavati utakmice – kazao je Krunoslav Jurčić

Komentari 4

DO
dommar36
18:58 21.02.2017.

ako Rijeka bude prvak ove godine ja kao dinamovac nemam nista protiv...dapace...igraju ove godine najbolji nogomet u nasoj ligi...izmedju ostalog nakon 11 godina sto smo prvi,vrijeme je da netko drugi bude prvak....zakon velikih brojeva..no opet ja vam garantiram da sljedece godine Rijeka nema apsolutno nikakve sanse za obranu naslova(ako ove bude prvak) ...zivi bili pa vidjeli..

VL
ST
stefj
19:43 21.02.2017.

Ovo sa Slavenom je bilo mučenje, teško za gledati. Igra je brza, ali nema šansi, ima tu još puno posla da to počne na nešto ličiti... Ćorić nije igrač za tvrde utakmice, Gojak, kada ga se pokriva, kao da ga nema, Olmo najbolje izgledao od tih mladih. Pivarića treba što prije prodati... Ako ostane ovako, Rijeka na iskustvo i rutinu osvaja prvenstvo. Dovoljno im je da sve pobijede i odigraju jednu nerješeno s Dinamom...

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
21:08 21.02.2017.

Kaže novinar da se Dinamo mučio sa Slavenom. Možda je bliže istini da su se suci mučili sa Dinamom.

VL
NO
NoviPravednik
18:37 21.02.2017.

Mamić je ove godine stvarno pogodio sa pojačanjima, valjda je zato i savjetnik, jer ovaj sudac protiv Osijeka mu se pokazao kao pun pogodak! Čovjek je jednostavno dao prevagu kad je najviše trebalo, kraj prvog poluvremena, lopta ide preko stadiona i sa metra je napucana, ali nema šanse da to mamicev sudac neće dosuditi za dinamo, ali je to bio samo početak, za kraj je ostavio dosuđeno zaleđe za protivničku momčad iako je igrac bio minimalno metar iza dinamovih igraća!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.