Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA
Povratak na članak

Dinamo je sinoć izgledao obećavajuće, ali ne treba padati u euforiju

Bila je to lijepa večer u Maksimiru za desetak tisuća gledatelja. I baš nitko nam nije nedostajao.

Komentari 10

VL
vladek
17:59 25.07.2018.

I mi izvan Hrvatske želimo gledati Dinamove utakmice preko TV,samo kako ? Sramota da HRT 2 ne prenaša utakmice,jer druge TV postaje ne lovimo ????

VL
MV
Mijat vrdoljak
17:04 25.07.2018.

Dinamo ima i novu 10-ku Lovro Mayer

VL
ST
stefj
21:27 25.07.2018.

Moramo biti realni, Dinamo je u početku imao i malo sreće, a niti igra nije bila obećavajuća. Svelo se sve na; golman napuca loptu, Budimir prebaci glavom, pa onda što bude. Potpuno se preskaće srednji red, a u njemu kakvi vrsni igrači... Nadajmo se da je ovo bilo samo sada jer su neuigrani, za kvalitetnog protivnika ovo nije dovoljno. No ima još dosta utakmica za napraviti ekipu od sve te sile novih igrača... Inače, Budimir je dobar u skoku, ali osim toga skoro nije sudjelovao u igri, Oršić je iznenadio, Leovac je još daleko od svojih najboljih dana, Ademi je dobar, ali može još i bolje, Olmu fali utakmica, on polakše malo ulazi u ritam, jedino mi je žao što nije ušao Majer... Ima tu potencijala...

VL
NA
Napalm
18:23 25.07.2018.

Jedino je malo zafrknuto što su tri od tih pet golova čisti krumpiri, a ne izrađene akcije, a kada nam dođu jaći protivnici, oni neće pružati te šanse kao plod grešaka obrane.Treba to još dotjerati i biti će obečavajuće.

VL
DA
DarthVader
18:21 25.07.2018.

Zakaj ne igramo u svojim plavim tradicionalnim dresovima. Strahota!

VL
ST
stomugromova
20:06 25.07.2018.

Za veliki uspjeh hrvatske reprezentacije na SP 2018 i sada sjajan start Dinama,treba prije svega čestitati Zdravku Mamiću.Otkako je on dalje od tih timova,sve bolje im ide.Zato Zdravko,sve čestitke što si zbrisao u BIH i sve nas obradovao.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:54 25.07.2018.

hvala bogu da ga nema!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.