Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Miletić
Povratak na članak

Dinamo je godinu dana pametniji, a plavi dečki su narasli...

Bjeličina momčad u daleki Trondheim mora po pogodak, sve drugo vodi u dramu, vjerojatno do samoga kraja

Komentari 10

Avatar comparator
comparator
08:51 22.08.2019.

U nogometu zaista ne volim stil i taktiku snage i kalkuliranja koja ubija kombinatoriku . Upravo tako igrali su Dinamovi protivnici koji su promijenili taktiku tek dok su ih za tu kukavičku igru kaznili naši mladići otvorenom igrom i maštovitim potezima. Bravo Dinamo ! Bravo Bjelica i bravo navijači !

VL
DU
Deleted user
08:27 22.08.2019.

Čestitke Dinamu i samo malo mudrosti uoči uzvrata i cilj je tu....

VL
DU
Deleted user
12:11 22.08.2019.

Matematika je ovdje jasna, ako Dinamo u gostima postigne 1 gol, Norvežani moraju 4 da bi prošli. Prema tome, bez kalkulacija po taj gol,jer je Dinamo kvalitetnija momčad.

VL
AN
Andreeejjj
18:19 22.08.2019.

Dinamo uvjek nakon vodstva popušta i povuče se i prepušta igru (dominaciju) protivniku! Imamo sreću ali jednom če nas i ona napustiti. Rosenburg je imao u tom periodu nekoliko šansi a u uzvratu če biti još više toga, nažalost. Bjelica,a, sa tako kvalitetnim igračima koje ima DINAMO, ti dozvoljavaš da se povuku u odbranu, haloooooo?!? Prvu tekmu protiv Ferencvaroša u ZG isto, pa prošle sezone poraz od Yung Boysa, samo si ti jedini krivac poraza!!! Nije ni čudo, da su te iz svakog kluba najurili, takvu taktiku pravi treneri NIKAD ne prave!!!!

VL
PA
pappmisi
08:19 22.08.2019.

Norvezani su veoma neugodna momcad!! Veoma opasna , bitce veoma tesko ! Pamet u glavu !!! Samo Dinamo !!

VL
CF
cicipici_Fr
13:40 22.08.2019.

Bravo plavi i svaka cast deckima za borbenost.....a novinaru savjetujem da prvo procita pravilnik (pravila) o dosidjivanju jedanaesteraca prije nego li pocne pisati gluposti. Pravila lijepo kazu da igranje rukom u kaznenom prostoru vise nije "automatski" jedanaesterac, da bi se dosudio jedanaesterac: osim namjernog igranja rukom, ruka mora biti iznad ramena ili odvojena od tijela sa namjerom da se poveca povrsina naspram lopte... 2:0 je lijep rezultat uoci uzvratne utakmice i Dinamo ima kvalitetniju momcad, ako plavi decki budu igrali kao do sada, mislim da su praktnicno vec u Ligi prvaka.

VL
SU
susleracre
10:33 22.08.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponio najmanje 7645 do 9264 eura tjedno. ------- >>>>> www.WebJob33.Com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.