Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio zastupnik

Dinamo iz Argentine pokušava vratiti stopera koji je upravo proslavio 33. rođendan

Leonard Sigali
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
03.06.2020.
u 15:15

Sigali je za Dinamo upisao 127 nastupa od srpnja 2014. do siječnja 2018. godine

Hrvatski nogometni prvak Dinamo interesira se o svom bivšem stoperu Leonardu Sigaliju (33) kojem za godinu dana istječe ugovor s argentinskim prvoligašem Racingom, rekao je Sigalijev zastupnik.

- Stalno primam pozive njegovog bivšeg kluba Dinama iz Zagreba koji se raspituje o njegovoj situaciji, posebno jer zna da sada ne igra, pa ispituje što će biti - izjavio je zastupnik Marcelo Carracedo za argentinski Radio Del Plata.

- Ali trenutno nema ništa, on je igrač Racinga, sretan je gdje se nalazi, važan je igrač za momčad pa zasad nema ništa - dodao je.

Sigali je za Dinamo upisao 127 nastupa od srpnja 2014. do siječnja 2018. godine. Tada je prešao u Racing, petoplasiranu momčad argentinskog prvenstva, gdje je odigrao 63 utakmice.

Krajem listopada je ozlijedio koljeno pa se vratio na travnjak 26. siječnja ulazeći s klupe. U udarnoj momčadi je opet zaigrao krajem veljače.

Sredinom ožujka je prekinuto argentinsko prvenstvo zbog koronavirusa.

Sigali je prije četiri dana napunio 33 godine a s Racingom ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
16:08 03.06.2020.

To bi bilo izuzetno dobro rješenje, jednako dobar kao Theophile, u skoku još bolji, višlji, odlična tehnika i pregled, još bolji kao čovjek, sa Perićem vrhunski par, ono sve su lopte njihove!!! Svakako je tu još i odlični Dilaver.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije