Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
IZNENAĐENJE

Šok za modre! Dinamo izgubio od najlošije momčadi lige, Hajduk ostao na prvom mjestu

Šok za modre! Dinamo izgubio od najlošije momčadi lige, Hajduk ostao na prvom mjestu
Foto: Igor Kralj/Pixsell
21.09.2019. u 20:52

Varaždin je u prvih osam kola bio bez pobjede i osvojio samo četiri boda, a prvu pobjedu iznenađujuće je dohvatio protiv prvaka. Dinamu je pak ovo bio drugi poraz ove sezone nakon poraza u Splitu od Hajduka sa 0:1.

Tri dana nakon velike pobjede u Ligi prvaka protiv Atalante, Nenad Bjelica je na travnjak varaždinskog stadiona poslao momčad s čak devet novih igrača. Jedino nije mijenjao stopere, Theophila-Catherinea i Perića. 

Dinamo je dominirao cijeli susret, no nikako nije uspio probiti domaću obranu. Odlučio je pogodak kamerunskog veznjaka u 62. minuti. Štefulj je ubacio, lopta se odbila od Ivanušeca do Guere koji je prošao Theophila-Catherinea i zabio za 1:0. Dinamo je mogao izjednačitiveć  četiri minute kasnije, no Gavranović je pogodio okvir gola.

Najbolju priliku modri su imali u 84. minuti kada je Gojak s nekoliko metara prebacio gol.

Na ljestvici vodi Hajduk sa 16 bodova, Dinamo na drugom mjestu također ima 16 bodova, dok je Lokomotiva treća sa 14 bodova. Splićani sutra igraju s Interom i mogu se odvojiti na plus tri ispred najvećeg rivala.

Varaždin je prvom pobjedom prepustio začelje Interu.

Komentara 26

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:44 21.09.2019.

šta bi tek Varaždin napravija Atalanti ? 8:0

WO
Wolfić
21:03 21.09.2019.

Dinamova B momčad se nije proslavila danas; grešaka ko u prići. Izgleda da ih Bjelica mora uigravati, no dosta su iza prve postave po ovom danas prikazanom.

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
21:06 21.09.2019.

Izgleda da dugogodisnji terorizam "navijaca" samoupravljackog kluba polako placa dividende.... Suci se plase suditi ocite jedanaesterce za Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije