Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme plavih
Povratak na članak

Novi ruski prvoligaš Tosno pobijedio Dinamo s 1:0

Ivajlo Petev ne može biti previše zadovoljan, nije to bilo najbolje izdanje njegove momčadi, posebno u prvom dijelu

Komentari 9

ST
stefj
19:43 04.07.2017.

Ovo je jako loše. Stvarno loše. I sad je nešto upravni odbor odlučio biti principijelan i stati iza trenera... Još jedna godina bez trofeja, vjerojatno i bez Europe...

VL
PA
pappmisi
20:52 04.07.2017.

Treba vise trke u igri Dinama, vise sprinteva, puno vise brzeg trcanje, takav se nogomet igra u svjetu. Ovo je puno sporo pa Dinamo je 1982 godine igrao brze.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
19:00 04.07.2017.

horor u reziji peteva se nastavlja....rijeka moze bit mirna, bez problema ce obranit naslov - dinamo je jednako los ko i prosle sezone, ako ne i gori - bezvezna, spora, neinventivna igra, neuigrane linije kretanja (igraci doslovno jedna drugom hodaju po nogama, ulaze si u putanje, ne zna se ko mora gdi bit i u kojem smjeru trcat - prestrasno) - ne znas jel gora obrana ili napad - novi ceh pokazuje da je pojacanje ali nema s kim igrat, fernandes se trudi, sve ostalo stvarno jadno...dakle rekal sam, petev je najvece rijekino pojacanje...

VL
ME
MejaCity
22:32 04.07.2017.

HAHAHAHA FC Tosno ma daj me heheh dobri su dobri...

VL
Avatar Django
Django
23:57 04.07.2017.

Pa kaj sad hoćete? Prvo ste pljuvali po Zoranu Mamiću dok mu nije dokuferčilo pa je skupio prnje, sada se ni Zdravko Mamić ne petlja previše, pa ovo je dinamo (namjerno malim slovom) po vašoj mjeri. Kaj se sad bunite? Tak je isto bilo i sa Canjugom. Dok se igralo protiv Celtica, Porta, Ajaxa, nije valjalo. Nije se mirovalo dok nije doveden Zajec i dok se nije igrala liga za bedaka.

VL
PA
papilon100
20:14 04.07.2017.

Dinamo je saka jada a najadniji trener koji nema pojima

VL
DU
Deleted user
19:56 04.07.2017.

Hajdukov trener kaze da ga ne zanima rezultat na pripremama vec uigravanje momcadi i isprobavanje mogucnosti. Zasto bi ovdje bilo drukcije? Nisam pratio utakmicu ali

VL
DU
Deleted user
20:50 04.07.2017.

Prvih par natjecateljskih utakmica i biti će puno toka jasnije. Ovo su pripremne utakmice i neozbiljno bi bilo izvlačiti konačne zaključke. Mene veseli kaj su se najviše trudili oni koji se inače najmanje trude. Nije tu bilo neke velike igre,alii Dinamo je mogao zabiti 3-4 gola samo tako. Naravno onda bi slika bila puno drugačija. Meni na živce idu te ozljede zadnje linije. Nikako ustaliti zadnji red. Rijeka ,Osijek i Hajduk nemaju kaj tražiti ove godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.