Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimsko trgovanje

Dinamo dovodi pojačanje iz lisabonskog Sportinga?

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
23.12.2018.
u 08:32

Mišić je u Portugal stigao iz Rijeke za tri milijuna eura

Josip Mišić, 24- godišnji vezni igrač Sportinga, mogao bi već za koji dan postati novi član Dinama. Tvrde to portugalski mediji, napose Record, u čijem se članku ističe da lisabonski klub želi smanjiti broj igrača uoči zimskog prijelaznog roka.

Mišić je u Portugal stigao iz Rijeke za tri milijuna eura, ali je pri odabiru novog kluba očito pogriješio jer se u zeleno-bijelom dresu nije naigrao. Od kolovoza naovamo nije skupio niti punih 90 minuta na travnjaku, pa je jasno da je i njemu u interesu pronaći novi dom.

U Dinamovu veznom redu u ovom trenutku vlada gužva, no možda već i u maksimirskim odajama znaju i računaju s time da će netko uskoro otići. S obzirom kakvu su modri imali jesen, prosaca je puno. 

Mišić je u Sporting prešao u siječnju 2018. godine.

Ključne riječi

Komentara 21

VL
vladek
09:31 23.12.2018.

Dinamo treba igrača koji će znati zabijat golove,ala Mandžukić

DM
drazen.muhvic
08:41 23.12.2018.

U odabiru nije pogriješio igrač nego klub...

DU
Deleted user
08:42 23.12.2018.

Sve najbolje u 2019. godini svoj Armadi želi Zdravko Mamić iz Međugorja 🔔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije