Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIBOR HALILOVIĆ

Dinamo doveo novo pojačanje: Bivši kapetan nizozemskog velikana potpisao za plave

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige
Igor Soban/PIXSELL
04.09.2023.
u 16:23

Od siječnja 2021. igrao je za Heerenveen s kojim je bio polufinalist nizozemskog Kupa i gdje je već nakon jedne polusezone dobio dres s brojem 10 i postao dokapetan, a neko vrijeme predvodio momčad i u kapetanskoj ulozi.

Nekadašnji daroviti maksimirski junior, Tibor Halilović, dojučerašnji član nizozemskog Heerenveena, od ovoga je ponedjeljka ponovno igrač Dinama, javlja Dinamo na web stranicama.  U momčadi trenera Sergeja Jakirovića osnažit će konkurenciju u sredini veznog reda, kako u ofenzivnom tako i defenzivnom dijelu, bilo kao “osmica” ili “desetka”. Rođen je 18. ožujka 1995. u Zagrebu, u maksimirsku školu došao 2002., a nakon što je prošao sve mlađe uzraste, prve je seniorske minute upisao za Dinamo II, i to od samog formiranja druge momčadi s kojom je u njenoj premijernoj sezoni izborio ulazak u Drugu HNL.

Prethodno je zablistao i u juniorskoj momčadi s kojom je 2013. godine osvojio međunarodni juniorski turnir Mladen Ramljak. 

S Rijekom je bio dvostruki osvajač hrvatskog Kupa pri čemu je u objema finalnim utakmicama bio i strijelac: 2019. u pobjedi protiv Dinama s 3:1 u Puli i godinu kasnije u slavlju protiv Lokomotive u Šibeniku s 1:0. U dresu Rijeke bio je i doprvak 2019., a ujesen 2020. igrao i u grupnoj fazi Europa lige.

VEZANI ČLANCI:

Od siječnja 2021. igrao je za Heerenveen s kojim je bio polufinalist nizozemskog Kupa i gdje je već nakon jedne polusezone dobio dres s brojem 10 i postao dokapetan, a neko vrijeme predvodio momčad i u kapetanskoj ulozi.

– Iznimno sam sretan i uzbuđen zbog povratka u svoj Dinamo. Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nositi plavi dres i jedva čekam dati svoj maksimum na terenu kako bih pomogao momčadi u postizanju glavnih ciljeva – obrane naslova prvaka i što boljeg plasmana na europskoj sceni. Hvala i klubu što mi je omogućio povratak u Dinamo. Na meni je da opravdam očekivanja i da se što prije uklopim u momčad trenera Jakirovića – izjavio je Halilović nakon potpisivanja ugovora. 

Komentara 6

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:50 04.09.2023.

pjaca,orsic,ademi,brekalo,omeragić,beljo,frigan,pasalic bi bila pojacanja za Dinamo,a ne ove kaj su dopeljali!Sramota

BS
Blue_shirt
17:12 04.09.2023.

Koga Dario farba? Navijače, ovo je peto "pojačanje" iz njegovr bilježnice scoutinga. Zadnji Ukrajinac si je napucavanjem bocica na odluku autoriteta sam ispisao ispisnicu. Maxim ni sam nezna od kod on u Zagrebu. A sto tek reci za Japanca koji nezna engleski i nada se da ce mu se osigurati rasna jednakost :) ...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:48 04.09.2023.

I ovo je pojačanje??Nije igral skoro godinu dana!Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije