Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESNI BEK

Dinamo doveo braniča (18) iz bivšeg engleskog prvaka: Znam da je ovo velik klub

Foto: GNK Dinamo Zagreb
11.12.2020.
u 18:02

Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja – istaknuo je Gyamfi

Daroviti nogometaš engleskog Leicester Cityja, 18-godišnji Dennis Gyamfi, novi je igrač Dinama. U maksimirskoj će momčadi osnažiti konkurenciju na mjestu desnoga braniča, stoji na službenoj web-stranici kluba.

Gyamfi je rođen u nizozemskom Leiderdorpu, nogometno je formiran u Engleskoj kao produkt Leicesterove škole. Donedavno je nastupao za juniorsku pa za mladu U-23 momčad Leicester Cityja.

– Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub, trudit ću se i dati sve od sebe kako bih dodatno napredovao i zadobio povjerenje i trenera i suigrača. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja – istaknuo je Gyamfi.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
23:37 11.12.2020.

Ime, postali smo značajno ime u europi, brand, Dinamo Zagreb, sada će nam mladi igrači iz europe i sami dolaziti, prepoznat je rad, ali za dalje treba infrastruktura, tu se jako kasni...

AM
Ameise
21:21 11.12.2020.

Dinamo radi dobar posao u svim segmentima.

DI
Dinamenavek
21:02 11.12.2020.

Svaka čast Dinamu i njegovom vodstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije