Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena sezona

Dinamo dogovorio prvi transfer ovog ljeta? Otkriveno koliko će platiti za mladog Francuza

FRA, Coupe de France, Paris FC vs Olympique Lyon
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
1/3
06.06.2023.
u 09:39

Maxime Bernauer dolazi iz Bretanje, a nogometnu akademiju pohađao je u Rennesu premda za prvu momčad nikad nije zaigrao. Bio je i član mlađih selekcija francuske nogometne reprezentacije. Odigrao je odličnu sezonu i bio jedan od najboljih igrača FC Parisa i Ligue 2

Dolazak prvog ovoljetnog pojačanja na Maksimir mogao bi biti već dogovoren. Dinamo je novog člana momčadi pronašao u Parizu, a riječ je o 24-godišnjem braniču Maximeu Bernaueru. Da je ponuda poslana piše L'Equipe, a otkrili su i koliko je bi hrvatski prvak mogao platiti FC Parizu.

Naime, Francuzi tvrde da je Parižanima ponuđeno 1,2 milijuna eura, što je momčad druge francuske lige prihvatila, a dogovoreni su i eventualni bonusi u slučaju plasmana u Ligu prvaka ili Europsku ligu. Bernauer može igrati na pozicijama desnog beka i zadnjeg veznog.

Bernauer dolazi iz Bretanje, a nogometnu akademiju pohađao je u Rennesu za koji nikad nije zaigrao. Bio je i član mlađih selekcija francuske nogometne reprezentacije. Odigrao je odličnu sezonu i bio jedan od najboljih igrača svoga kluba i Ligue 2, a u nekoliko navrata preuzeo je i kapetansku traku.

VEZANI ČLANCI:

Za U-16  i U-17 reprezentaciju upisao je 17 nastupa. U trećoj ligi odigrao je 57 utakmica, a u drugoj 65 utakmica. Prema Transfermarktu njegova cijena je procijenjena na 700 tisuća eura

VIDEO Ibrahimović objavio kraj karijere: Tko će me naslijediti? Nitko, samo je jedan Zlatan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije