Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šerifi uništavaju trenere'

Dinamo Ćorića ne pušta za manje od 12 mil. €, a Ivanković tvrdi: Nikad više s Mamićem!

Branko Ivanković
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
13.11.2015.
u 16:47

Samo uz Max! osvojite termošalicu s likom Ivana Rakitića i veliki poster Marija Mandžukića

U novom, 257. broju, Max! donosi veliki specijal na 10 stranica o završetku karijere Mirka Filipovića i dopinškom skandalu koji je obilježio Cro Copov odlazak u mirovinu. Je li Mirko glavni krivac za takav tužan kraj ili samo naivna žrtva UFC-a kojem više nije bio potreban?

Novi Max! donosi i veliki dossier o pravim razlozima razlaza Dinama s najpotentnijim mladim igračem, Antom Ćorićem, koji je u Maksimiru trebao postati nova zvijezda i vođa momčadi. Mamići su odlučili – Dinamo ga neće pustiti za manje od 12 milijuna eura, bez obzira na ponude Porta i Manchester Cityja... A tu cijenu Ćorić će teško postići ne bude li igrao.

Otvoreni intervju za Max! dao je Branko Ivanković, bivši Dinamov trener koji se afirmirao u Iranu i prvi put kaže: "Nikad više neću raditi s Mamićem!" Iskusni Ivanković otkriva za Max! kako je šikaniran u Maksimiru i kaže kako klupski "šerifi" poput Mamića podcjenjuju i uništavaju hrvatske trenere.

Max! intervjue dali su i proslavljeni Ratko Rudić i Kiro Lazarov. Max! otkriva i nepoznati svijet Ronalda, izvan svjetla reflektora vrlo usamljene superzvijezde, a donosimo i izbor najvećih napadača, čistih "devetki" u povijesti.

Max! donosi i pogled iznutra u uzbudljivi svijet Moto GP-a, napetu borbu Španjolaca Lorenza i Marqueza protiv Talijana Valentina Rossija za titulu svjetskog prvaka. Svemu je uživo svjedočio jedini Hrvat u Moto GP-u, mladi Varaždinac Martin Vugrinec (16) koji je vozio Redbullov Rookies kup.

Samo uz Max! osvojite termošalicu s likom Ivana Rakitića i veliki poster Marija Mandžukića. Uz Max! možete osvojiti i ulaznice za borilački spektakl FFC u Rijeci, 27. studenoga.

>>Čačić će imati problem, netko od najvećih dragulja u veznom redu neće putovati na Euro

Foto: Max!

Komentara 27

Avatar antuntun55
antuntun55
18:00 13.11.2015.

....Ivanković bi i peti puta sjeo na Dinamovu klupu..i to za sekundu i pol nakon Maminjova poziva ...samo prodavač magle ne bu dočekal taj poziv,,,

BU
buljanzeljko453
17:50 13.11.2015.

Sve dok su najbolji u hrvatskoj serifi znaci rade odlican posao. A ivank ovic. .ciro i drugi pa ne moze dinamo sve trenere zaposlit , neka pokusaju negdje drugo ako ih neko zeli? ? Cim nestane eurica udare po dinamuu I mamicima. .a za corica realna cijena.

ČP
čovjek-puding
17:30 13.11.2015.

Već vidim naslov za mjesec dana: Branko Ivanković novi trener Dinama! :) Dobro, nemoguće jer je braco na klupi, ali da nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije