Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potencijalni angažman

Dinamo Bukurešt želi Drpića?

Dino Drpić
Reuters
08.02.2010.
u 17:41

Neki francuski i njemački internet izvori danas su plasirali vijest kako bukureštanski Dinamo želi angažirati 28-godišnjeg hrvatskog nogometaša Dinu Drpića.

Nekadašnji stup obrane zagrebačkog Dinama danas je standardni igrač njemačkog drugoligaša Karlsruhea, za koji je ove sezone odigrao sedamnaest utakmica.

No, aktualna situacija u tom klubu daleko je od idealne. Naime, prošle je sezone Karlsruhe ispao iz prve lige te se trenutačno nalazi tek na 13. mjestu ljestvice, što znači da su bliži ispadanju u treću, nego povratku u prvoligaško okruženje.

Isti izvori također navode da su predstavnici rumunjske momčadi (koja je trenutačno osma na ljestvici nacionalnog prvenstva) već stupili u kontakt s Drpićem, a osim za njega, interes pokazuju i za 31-godišnjeg Davida Rivasa, inače člana španjolskog drugoligaša Betisa.

Spomenimo da je Drpić ugovorno vezan s Karlsruheom do 2012. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

AK
akil
18:16 08.02.2010.

Drpića hoće dinamo iz bukurešta,a za Nives sam zainteresiran i ja.Ništa novo ili?

OB
-obrisani-
23:13 08.02.2010.

vise oni zele nives

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije