Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZNAO VIKATI'

Nezahvalni nogometaš opet o Biliću: On je mrzovoljni tip iz Hrvatske

Slaven Bilić - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
06.09.2017.
u 12:25

- Razgovarali smo svakog dana i vrlo brzo je shvatio način na koji funkcioniram - rekao je Payet.

Dimitri Payet ove je zime nakon puno natezanja otišao iz West Hama i potpisao za Marseille. Francuz je igrao sjajno, ali je želio otići pa je radio pritisak na klub kako bi isforsirao transfer. Nakon odlaska kritizirao je trenera čekićara Slavena Bilića zbog čega je mnogi smatraju nezahvalnim. Sada se opet osvrnuo na svoj odnos s bivšim hrvatskim izbornikom.

- Bilić me vodio poput oca. Razgovarali smo svakog dana i vrlo brzo je shvatio način na koji funkcioniram. On je mrzovoljan tip. Čovjek iz Hrvatske. Znao je vikati, ali je dobar u vođenju momčadi - rekao je Payet.

Payet je priznao da je jako teška osoba.

- Znam biti tvrdoglav, to mi je jedna od specijalnosti. To je moja igra kada želim nekoga razljutiti. Moji treneri su to shvaćali. Kada bih se durio, došli bi sa mnom i razgovarali. To je moj način da me čuju.

Progovorio je i o odlasku iz West Hama.

- Otišao sam zbog brojnih razloga, ali jedan od glavnih je nogomet. Ciljevi West Hama nisu isti kao prije i osjetio sam opasnost za svoj nogomet i status u reprezentaciji pa sam morao nešto učiniti - zaključio je Payet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije