Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADRIA TOUR

Diljem svijeta bijesni na Đokovića i tenisače: Partijali su po Beogradu! Neodgovorni su...

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/4
22.06.2020.
u 11:26

Ovo će aktualizirati rasprave o zdravstvenim mjerama povezanim s tenisom i svime što ga okružuje – piše francuski sportski dnevnik

Vijest o tome kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom zbog čega je otkazano finale Adria Toura u Zadru, zaokupila je svjetske medije. O turniru i zaraženim tenisačima pisali su Eurosport, CNN, Reuters, BBC...a cijeli događaj uglavnom je naišao na kritike i to ne samo zbog turnira u Zadru, već i onog prethodno održanog u Beogradu

- Teniski turnir Adria Tour, koji je inicirao Novak Đoković, izazvao je većinom kritičke reakcije u medijima na njemačkom jeziku. Najviše pozornosti privukla je zabava koja je poslije mečeva održana u jednom beogradskom klubu - prenosi Deutsche Welle u kojemu se kritizira održavanje zabave nakon Toura u Beogradu ponajviše jer u Srbiji i dalje ima zaraženih.

Minhenski list navodi sljedeće:

- Sasvim je neodgovorno da je, u vrijeme kada čitav svijet pokušava izići na kraj s epidemijom koronavirusa, gledalište u teniskom centru ’Novak’ bilo prepuno, a nakon mečeva razdragani igrači međusobno su se grlili i u potpunosti ignorirali sve epidemiološke mjere fizičkog distanciranja.

– Ovo će aktualizirati rasprave o zdravstvenim mjerama povezanim s tenisom i svime što ga okružuje – piše francuski sportski dnevnik.

U tekstu BBC-ja navodi se sljedeće:

- Bilo je rukovanja i zagrljaja. Igrači su se zbližili i igrali nogomet i košarku, a nakon prvog toura u Beogradu proslavili su nekim improviziranim limbo plesom u noćnom klubu. Vlast je pozdravila ideju navijača na tribinama, ali to ne znači da bi socijalnu distancu trebali zanemariti i igrači, koji su stigli s raznih lokacija za Adria Tour seriju.

Javio se i Nick Kyrgios, australski tenisač. 

- Tvrdoglava odluka da se igraju egzibicije. Brz oporavak momci, ali to se dogodi kada ne poštujete protokol. Ovo nije šala - poručio je. 

>>> Pogledajte što je o nastupu na US Openu rekao Ćorić prije nego je bio pozitivan na COVID-19

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Warded
Warded
11:42 22.06.2020.

"Bratstvo i jedinstvo" su nas koštali, koštaju i ako se ne opametimo, koštat će. Težimo li mi Europi ili jbnm istoku!?

KA
Karlek1
11:37 22.06.2020.

Super promocija Hrvatske ! Svi sada pišu i govore o coroni u Zadru.

ZB
Zoki-Bijela
11:36 22.06.2020.

Pacijenti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije