Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI HRVATSKI REKET

Ćorić potvrdio da je pozitivan na koronu! Poslao i emotivnu poruku: Jako mi je žao...

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.06.2020.
u 09:52

Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi! - poručio je Ćorić

Nakon što je u javnost izašla neslužbena informacija da je najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić zaražen koronavirsuom, sada se javio i sam tenisač te preko Instagrama potvrdio da je pozitivan.

- Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim svih koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi! - poručio je Ćorić.

>>>> Pogledajte što je Ćorić rekao o nastupu na US Openu

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar FutureGohanII
FutureGohanII
10:00 22.06.2020.

Idiotizam. Cijena je ubijanje ono malo turizma na koje su računali mnogi u Zadru, ljudi pod kreditima i hipotekama... Grad Zadar za svaku osudu i nikakvu organizaciju, sportaši se moraju kako se i radi po svijetu, moraju testirati pred turnire bez gledatelja, zbog Đoleta ravnozemljaša niste i učinili iznimnu štetu.. po svjetskim medijima se sprdaju Hrvatskom s slikama Vas tenisača s djecom na ovom turniru.... Idiotizam.

TR
tramontana
10:04 22.06.2020.

Adria tours iz Beograda. Prava pozitiva.

KO
KOMEntar
10:06 22.06.2020.

Bitno je da si ti pozitivan,u ova teska vremena nam ne treba vise jos negativnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije