Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VRHU LISTE

Legenda hvali Hrvata: 'On je trener za Bayern, ja mu vjerujem'

Dietmar Hamann
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
11.02.2018.
u 10:24

- Što se duže čeka s izborom Heynckesove zamjene, teže će biti pronaći pravo rješenje. Vjerujem da će to biti trener koji je sada pod ugovorom s drugim klubom. Ta je situacija pomalo bizarna - rekao je Hamann.

Dietmar Hamann, bivši nogometaš Bayerna i Liverpoola te njemački reprezentativac, ne krije oduševljenje Nikom Kovačem za kojega smatra da bi trebao biti novi trener bavarskog giganta.

- U Frankfurtu imaju zanimljivog trenera koji je odveo njegovu državu na Svjetsko prvenstvo. Ja bih mu dao povjerenje, on je na vrhu moje liste želja - rekao je Hamann i dodao:

- Što bi još trebao napraviti ako s Frankfurtom izbori Europu i plasira se u finale Kupa?

Bayern trenutno vodi Jupp Heynckes koji je preuzeo momčad od Carla Ancelottija nakon što je Talijan dobio otkaz. No, 72-godišnji trener samo je privremeno rješenje jer je potpisao ugovor do kraja sezone.

- Što se duže čeka s izborom Heynckesove zamjene, teže će biti pronaći pravo rješenje. Vjerujem da će to biti trener koji je sada pod ugovorom s drugim klubom. Ta je situacija pomalo bizarna - zaključio je Hamann.

Komentara 6

AB
Abendblatt
11:34 11.02.2018.

Nazalost, Niko Kovac je vise cijenjen u Njemackojnego kod nas, imali smo trenera reprezentacije kakvog dugo necemo imati, ALI...

NO
Notorious
11:30 11.02.2018.

Upravo tako brate,ppsebno u Bundesligi gdje imas tj nemas nijednog pravog konkurenta.

JE
jensencolt
13:26 11.02.2018.

Bravo majstore, a sada oni koji su te bojkotirali i sapunali it dasku u repki hodaju po sudovima Srna, Modrić, Lovren također pa sad ti promisli tko je tu posten covjek a tko prevarant!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije