Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolegijalnost

Didulica: Romero mora nastaviti braniti!

Joey Didulica
AFP
24.11.2009.
u 17:20

Hrvatski vratar nizozemskog prvaka AZ Alkmaara Joey Didulica (32) iskazao se korektnošću nakon što je stao iza vlastitog konkurenta u klubu, 22-godišnjeg Sergija Romera.

Prvi vratar Maradonine Argentine zapao je u težu krizu. Nakon više neuvjerljivih izdanja u nizu, prošle je subote bio isključivi krivac za oba primljena AZ-ova gola u prvenstvenom dvoboju kod Rode u Kerkradeu. Srećom po sastav trenera Ronalda Koemana, Argentinčevi propusti prvake nisu stajali bodova. AZ je slavio 4-2.

- Romero ima moju punu podršku. Da mu u ovakvoj situaciji suigrač, a pogotovo rezervni vratar, prigovori bi bili ne samo nekolegijalni nego i kontraproduktivni - izjavio je Didulica za Algemeen Dagblad.

- Romerov je uspon bio eksplozivan poput rakete. Vratari su često kao na rollercoasteru, čas na vrhu, čas na dnu. To se posebno odnosi na mlade vratare. Jedno vrijeme sjajnim obranama donose svojim momčadima bodove i bodove, a onda ih ponešto greškama i pogube.

Romero odlukom trenera Ronalda Koemana ostaje prvi vratar unatoč padu forme. Trenerovu odluku Didulica podržava.

- Koeman jest jedan od najuspješnijih nizozemskih trenera baš zato što se u najtežim trenucima usuđuje donositi smjele odluke. Nadam se, i zbog njega i zbog kluba, da će se i ova pokazati ispravnom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije