Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY MAIL

Detalji užasne nesreće koja je potresla svijet i Premiership: Četvero preživjelih progutao je plamen

FILE PHOTO: Premier League - Leicester City v West Ham United
Andrew Yates/REUTERS
06.09.2023.
u 13:30

Britanski medij objavio je pojedinosti istrage o nesreći koja je šokirala nogometni Otok

Velika nesreća koja se dogodila 27. listopada 2018. godine potresla je nogometni svijeti i Englesku, a život je izgubilo pet osoba, jedna od njih bio je tajlanski milijarder Vichai Srivaddhanaprabha, vlasnik današnjeg drugoligaša Leicester Citya koji je prije toga senzacionalno osvojio Premierligu. 

EMBARGOED TO 0001 WEDNESDAY SEPTEMBER 6 File photo dated 07/08/2016 of Leicester City's chairman Vichai Srivaddhanaprabha on the pitch before the Community Shield match at Wembley Stadium, London. The pilot of the helicopter involved in a crash which killed the owner of Leicester City Football Club said: "I've no idea what's going on" as the aircraft was turning out of control. Eric Swaffer, 53, made the comment seconds before the helicopter hit the ground outside the club's King Power Stadium on October 27 2018, a report by the Air Accidents Investigation Branch (AAIB) revealed. Issue date: Wednesday September 6, 2023. Photo: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION

Daily Mail objavio je kako je istraga završena, Odjel za istraživanje zračnih nesreća zaključio je kako je čak četvero od petero putnika preživjelo pad u blizini Leicesterovog doma, King Power stadiona, ali nitko nije uspio izaći iz helikoptera koji je ubrzo izgorio zbog curenja goriva. 

VEZANI ČLANCI:

- Nemam pojma što se događa - bile su posljednje riječi pilota helikoptera Erica Swaffera, a nedugo zatim helikopter je pao na visini od 130 metara i srušio se na tlo. 

U nesreći su živote osim Srivaddhanaprabhe i pilota Swaffera izgubili zaposlenici taljandskog biznismena - Nursare Suknamai i Kaveporna Punparea i pilotova partnerica Izabele Roze Lechowicz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije