Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Denis Kolinger iz Zagreba prešao u Lokomotivu

Denis Kolinger
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
31.07.2016.
u 08:30

Ispadanjem u drugoligašku konkurenciju momčad Zagreba počela se osipati pa je tako i Kolinger, donedavni mladi reprezentativac Hrvatske, Kranjčevićevu zamijenio Kajzericom potpisavši četverogodišnji ugovor

Nadareni srednji branič Zagreba Denis Kolinger (22) novi je nogometaš Lokomotive! Ispadanjem u drugoligašku konkurenciju momčad Zagreba počela se osipati pa je tako i Kolinger, donedavni mladi reprezentativac Hrvatske, Kranjčevićevu zamijenio Kajzericom potpisavši četverogodišnji ugovor.

Taj se transfer trebao i prije dogoditi, no tek su u petak dogovorene sve potankosti između dva kluba i Kolinger je već u subotu popodne trenirao s novim suigračima.

>>Cibalia i Inter u efikasnoj utakmici igrali bez pobjednika

Komentara 1

DU
Deleted user
13:57 31.07.2016.

Ova Lokomotiva će se borit za drugo mjesto zajedno sa Rijekom i Osijekom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije