Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA PORUKA?!

Delegat Fife naredio skidanje transparenta 'Zapamtite Vukovar'

Transparent 'Zapamtite Vukovar'
Foto: Nino Stančić Vidrač
1/3
20.11.2013.
u 13:42

– HNS je poslao dopis Fifi i Uefi u kojem smo objasnili pozadinu transparenta te koliko to znači hrvatskim navijačima, ali dobili smo odgovor glavnog tajnika Fife koji nam je objasnio da transparent moramo ukloniti – rekao je Pacak.

Navijači su za utakmicu protiv Islanda pripremili veliki transparent "Zapamtite Vukovar", no delegat utakmice odlučio je da se on mora ukloniti jer je riječ o političkoj poruci.

– HNS je poslao dopis Fifi i Uefi u kojem smo objasnili pozadinu transparenta te koliko to znači hrvatskim navijačima, ali dobili smo odgovor glavnog tajnika Fife koji nam je objasnio da transparent moramo ukloniti. Delegat nije smatrao kako je riječ o političkoj poruci, ali je transparent morao maknuti – rekao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Navijači su se transparentom "Zapamtite Vukovar", koji je bio dugačak sto i visok osam metara, htjeli pokloniti gradu heroju i žrtvi Vukovara. Ipak, zbog Fifinih kriterija u tome nisu uspjeli.

>> Oglasio se i Šimunić: 'Vodila me isključivo ljubav prema narodu i domovini'
>> Šimunić bez kaznene prijave; privedeno 12 navijača

Ključne riječi

Komentara 17

GO
govori
14:24 20.11.2013.

ljudi ne ljutite se na predstavnike FIFE. pravo pitanje je, tko je šapnuo predstavnicima FIFE, da narede da se taj natpis makne? nije teško pogoditi tko. oni koji su se vratili iz vukovara.

BB
bbboriginal1968
14:02 20.11.2013.

A ono kad se na tekmi u svrbiji objesi vukovar na hijeroglifima fife zmire? Ajde svi na napuhavanje onoga tu kod mene. ZDS

Avatar Django
Django
13:53 20.11.2013.

Čudno. Kad se napiše "ne rasizmu" onda to nije politička poruka? Ova gospoda iz FIFE se igraju kadije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije