Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEUSAN ZA KAZNU JOEU

Šimunić bez kaznene prijave; privedeno 12 navijača

Josip Šimunić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
20.11.2013.
u 12:26

Isto tako, protiv hrvatskog igrača Josipa Šimunića neće biti podnesena nikakva kaznena prijava jer za to nema elemenata zbog povika "za dom".

Policija je prije, tijekom i nakon utakmice Hrvatske protiv Islanda privela 12 domaćih navijača zbog remećenja javnog reda i mira. Samo nad jednim od njih uporabljena su sredstva prisile.

Isto tako, protiv hrvatskog igrača Josipa Šimunića neće biti podnesena nikakva kaznena prijava jer za to nema elemenata zbog povika "za dom".

Inače, Mateo Beusan je za Soundset rekao da bi Josip Šimunić mogao biti kažnjen od Fife i Uefe, ali da bi se kazna mogla proširiti i na HNS.

– Ako bude kazne, trebao bi samo Šimunić biti kažnjen. No, može delegat napisati da je 25 tisuća ljudi to pjevalo, a ako UEFA bude pri stajalištu da to nije primjereno, onda se kažnjava reprezentacija – rekao je Beusan te se osvrnuo na to kakvu bi kaznu mogao dobiti Mario Mandžukić zbog crvenog kartona.

– Nisam vidio propozicije za SP, ali po meni, trebao bi barem jednu propustiti.

>> Šimunić skandirao 'za dom spremni': Nisam ništa krivo napravio
>> Treba li Mandžo u Brazil ako ga Fifa kazni s više utakmica neigranja?

Komentara 38

TS
tibo_sh
13:08 20.11.2013.

meni u opce nije jasno kako za dom moze biti nesto za kaznu!! pa tako slicno ako ne i isto izjavljuje cijela europa i pol svijeta.... katastrofa

UR
Urar
13:21 20.11.2013.

Bravo Šimuniću....a crveni khmeri neka šute. zbog jednog pozdrava bi najrađe kaznili cijelu repku, a zidove im krase slike krvoloka broza..... Još jednom, BRAVO Joe!

OD
otac_domovine
12:39 20.11.2013.

Ja se nadam da će Beusana kazniti umirovljenjem da više ne moramo slušati njegove besmislice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije