Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
messi nije božanstvo

Del Potro pobijedio Messija u izboru za najboljeg Argentinca

Juan del Potro
Reuters/Pixsell
23.12.2009.
u 17:16

Lionel Messi (22) dobitnik je nagrade za najboljeg nogometaša 2009. u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), no u rodnoj se Argentini nije domogao nagrade za najboljeg sportaša godine.

Ta je čast pripala tenisaču Juanu Martinu Del Potru, što unatoč sjajnim rezultatima koje je on postigao ipak potvrđuje da Messi ne uživa status božanstva u domovini koliko u ostatku nogometnom svijeta, a posebno u Barceloni.

Poznato je da Argentinci zamjeraju Messiju da bolje igra za katalonski klub no za reprezentaciju, što su kroz nekoliko anketa već i potvrdili, a ovaj puta im nije bilo dovoljno niti to što je omaleni vođa Barcelone potpisao najuspješniju sezonu u povijesti kluba.

Osvojila je Barcelona Ligu prvaka, Kup kralja, Primeru, španjolski Superkup, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo, sve s potpisom najboljeg igrača najpopularnijeg svjetskog sporta, koji je u izboru za najboljeg u Argentini ostao gledati u leđa osvjaču US Opena i finalistu ATP World Tour Finalsa u Londonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije