Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis cup

Del Potro odao priznanje neumornom Čiliću

cilic
VL FOTO
09.04.2012.
u 11:02

Juan Martin del Potro Argentini je donio treći bod u četvrtfinalu Davisova cupa

Iako je Del Potro s glatkih 3:0 u setovima porazio Marina Čilića (6:1, 6:2, 6:1), pohvalio je našeg tenisača.

- Čilić je vrlo opasan suparnik. Cijenim ga jer je njegova igra vrlo slična mojoj. Vršnjaci smo i znam ga od svoje 12. godine. Mislim da je respekt obostran. Danas je zaigrao sasvim iscrpljen. Svejedno mislim da je sjajan profesionalac i da zbog toga zaslužuje priznanje.

Ključne riječi

Komentara 5

H0
Hajduk_058
15:27 09.04.2012.

Mićo Dušanović je rekao da je Hrvatska jedva izgubila od Argentine, dok je Češka lako dobila Srbiju. I Hrvatska i Srbija su izgubile. Tipsarević je izgubio sa 76 76 76 iako je triput servirao za set i u trećem tiebreaku vodio 5:1. Čilić je izgubio 61 62 61. E sad pitamo Dušanovića kome on maže oči. Jadan Čilić nije bio kriv, dečko je umoran još nije u formi. Trebao je igrati Zovko u parovima. Kiks izbornika. A Srbija bez Đokovića nije favorit nigdje.

VI
viranin91
15:19 10.04.2012.

Ponekad se zbog ljudi poput vas, koji pljujete po Čiliću, Dodigu i po nasim sunarodnjacima iz BiH zbilja stidim svoje nacionalnosti, a trebali bi znati da je Bosna i Hercegovina uvijek bila kolijevka Hrvatstva kroz povijest pa tako i danas! Marinu i cijeloj nasoj ekipi zelim puno srece u iducim natjecanjima koja im predstoje..

H0
Hajduk_058
15:35 10.04.2012.

Pazi sad ovo, dao priznanje neumornom Čiliću, kao naslov, a onda u šestoj rečenici kaže da je igrao sasvim iscrpljen. Onda ispada ovako : čestitam Čiliću jer je bio tako neumorno iscrpljen. Mamma mia che komentari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije