Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA RUČNOG ZGLOBA

Del Potro neće braniti naslov na US Openu

Del potro
Reuters
19.05.2010.
u 21:56

Peti tenisač svijeta, Argentinac Juan Martin del Potro, najavio je kako neće braniti naslov na posljednjem Grand Slam turniru godine, US Openu koji počinje 30. kolovoza.

Del Potro zbog ozljede desnog ručnog zgloba ne igra još od Australian Opena, kada ga je u osmini finala pobijedio naš Marin Čilić.U međuvremenu je završio i na operaciji, a prije nekoliko je dana otkazao nastup na Roland Garrosu.

U srijedu je, pak, potvrdio da ga ove sezone neće biti ni na preostalim Grand Slam turnirima ove godine.

- Ako sve bude išlo prema planu, vratit ću se nakon US Opena - izjavio 21-godišnji tenisač.

To znači da neće igrati niti na Wimbledonu, kao ni u četvrtfinalu Davis Cupa u kojem će se Argentina suprotstaviti Rusiji.

Del Potro je dodao kako će još nekoliko tjedana nositi bandažu na zglobu nakon čega će raditi na vraćanju snage i fleksibilnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije