Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinci slave

Del Potro dobio Čilića sa slomljenim prstom: Ma, briga me za to!

Čilić - Del Potro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
27.11.2016.
u 22:15

- Počeo sam bolje igrati u trećem setu. Počeo sam jače udarati forhend, pomaknuo sam Marina od osnovne crte. Borio sam se cijelo vrijeme. Bio sam miran i pozitivan.

Argentina je u finalu Davisova kupa pobijedila Hrvatsku sa 3:2 i prvi put u povijesti osvojila ovaj prestižni teniski trofej. Iako su u zadnji dan ušli s negatavnim rezultatom (1:2), sjajnim preokretom osvojili su 'salataru'.

Ključni meč bio je onaj između Marina Čilića i Juana Martina del Potra kojeg je dobio argentinski tenisač sa 6-7 (4), 2-6, 7-5, 6-4, 6-3. Zanimljivo, tijekom meča slomio je prst, ali je nastavio sa sjajnom igrom.

- Dogodilo se u petom setu. Pokušao sam uhvatiti lopticu, ali sam to krivo napravio. Uopće me nije briga za to, glavno je da smo osvojili Davisov kup. Donio sam taj bod i vjerovao u Delbonisa, rekao je Del potro i dodao:

- Počeo sam bolje igrati u trećem setu. Počeo sam jače udarati forhend, pomaknuo sam Marina od osnovne crte. Borio sam se cijelo vrijeme. Bio sam miran i pozitivan.

Je li vam to najveća pobjeda u karijeri?

- Ovo je najveća u sezoni, ma vjerojatno i najveća u karijeri, zaključio je Del Potro.

Komentara 6

NE
Nenadnbgd
22:56 27.11.2016.

Sve, sve ali kako je Ćilić uspeo da izgubi dobijen meč, ovo je za anale.Ja bih na njegovom mestu napravio pauzu od 6 meseci da se malo povratim posle ovoga.

NE
nevažnost
22:37 27.11.2016.

Del Potro igra krasan tenis.

KI
Kiki42
22:32 27.11.2016.

Del Potro bi dobio Ćilića i sa slomljenom rukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije