Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volej

Del Bosque sa 39 pobjeda postao najuspješniji španjolski izbornik

\'The coach of the Spanish national football team Vicente del Bosque (2-R), talks with his players during a training session in Puerto La Cruz, Venezuela, on June 6, 2011, on the eve of the friendly m
AFP
08.06.2011.
u 19:43

Španjolski nogometni izbornik Vicente del Bosque postao je pobjedom Španjolske nad Venezuelom (3:0) najuspješniji trener u povijesti španjolske reprezentacije.

Naime, to mu je bila 39. pobjeda u 44 utakmice. Samo je jedanput pobijeđen, i to u susretu sa Švicarskom na SP-u u JAR-u 2010. godine.

Drugi španjolski izbornik po broju pobjeda je Luis Aragones sa 38 pobjeda u 54 utakmice, dok je treći Javier Clemente sa 36 pobjeda.

Komentara 1

TO
tommyyy
20:16 08.06.2011.

legenda,trener koji bi se mogao nadigravati s barcom i osvojiti naslov s ovim realom,za razliku od mourinha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije