Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''ŠPANJOLSKA MOŽE I BOLJE''
Povratak na članak

Del Bosque ne zaboravlja Prosinečkog

- Sigurno poznajete Prosinečkog. Kako je on? - pitao je španjolski izbornik Del Bosque.

Komentari 7

OB
-obrisani-
11:47 10.07.2010.

Pa to je logično..Kockasti zapadni balkanci su svijetska sila u nogometu..I jasno je da Del Bosque stalno misli na Prosinečkog i pokušava skužiti onaj savremenu taktiku koju su kockasti igrali protiv Engleza u kvalifikacijama..Ako Del Bosque odigra onako zapadno balkanski onda če Arijen Robben postati najbolji strijelac SP 2010 a Nizozemska če u finalu ugurati rekordnih 9 komada..

VL
10
101lakeoswego
12:04 10.07.2010.

janez-srpcina sa kosova polja, hehehehehehehe izgubili od australskih klokana, hehehehehehehehe sjecas se svabije kad ste u 3 utakmice skasirali 16 golova a dali nula, kad su srpceki jedni druge u svlacionici slali u P.M., pa su onda amsovno vjezbali malcenje sakama, pa je bilo onih bez zuba i razbijene tintare, neks e zna kakvu demokraciju imaju srpceki, ne vec srbi vec srpceki, bez kosova polja, kosova i vojvodine heheheheheheehehehehehe

VL
10
101lakeoswego
12:06 10.07.2010.

kasiljas je veliki golman i veliki covjek koj znade da je u nogometu sve moguce pa veli: samo onaj gore znade kak ce biti, srbi bi rekli: je stoposto smo prvaci hehehehehehehehehe kosopolje hehehehehehehehe

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:22 10.07.2010.

Stvarno Janezu dobro ide srpski (\"savremenu\"), a izgleda da je po partijskom zadatku ucio hrvatski ( \"svijetska\") . Kladim se da je bio barem desetar u bivsoj JNA

VL
DU
Deleted user
14:27 10.07.2010.

Janez,ti zapadni balkanci su ti guzili mamu i tako i ti spadaš među njih!

VL
AC
actros
22:47 10.07.2010.

zuti je bio legenda jugo-hrvatskog nogometa prava zvijezda ,zongler,dribler,stvarno hrvatski maradona ,kako ga se covjek nebi sjecao!!

VL
PE
pekec
22:56 10.07.2010.

dobro je ,skuzili smo janeza -da je srbin-a ja sam dugo sumnjal da mu je tata bosanac...a sad janeze traktor i pici: Ljubljana(ako si cuo za taj grad ..??)-Banja Luka- Belgrade i onda u voljenu Sumadiju.....jer pravi slovenac nebi takve provocirajuce komentare izmislio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.